Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Almila Mobilya Gaziantep

Almila Mobilya Gaziantep, şehrin en köklü mobilya mağazalarından biridir. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Almila Mobilya Gaziantep, 30 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Almila Mobilya Gaziantep, her bütçeye uygun çeşitli fiyat seçenekleri sunmaktadır. Müşterilerine uygun ödeme koşulları ve kampanyalar ile kaliteli mobilya alımını kolaylaştırmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı malzemeler
  • Profesyonel ve deneyimli satış danışmanları
  • Özel tasarım seçenekleri
Almila Mobilya Gaziantep'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile Almila Mobilya, eviniz için en doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Almila Mobilya Gaziantep Yorumlar - 1

user317708

Almila Mobilya Gaziantep'te oldukça geniş ve şık bir ürün yelpazesine sahip. Mağazada her tarza ve zevke uygun mobilya bulmak mümkün. Ayrıca çalışanların ilgili ve yardımsever olması da oldukça memnun edici. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
Mahmut Can Özbirecikli

Mahmut Can Özbirecikli

Güler yüzlü personelimiz ve kaliteli mobilyalarımız ile daha yakından tanışmak için hepinizi mağazamıza bekliyoruz.

2022:09:17 11:14:33
Pelinay Gürler

Pelinay Gürler

Gaziantep’te bir çok mağaza gezdim. Almila mobilya kadar ilgili bir mağaza göremedim başta Hülya Hanım olmak üzere tüm Almila çalışanlarına teşekkür ediyorum. Herşey sorunsuz bir şekilde ilerledi. Her soruma tek tek cevap verildi ve en kısa sürede ürünü bize teslim ettiler. Artık tek adresimiz Almila Mobilya 👌🏻🫶🏻

2023:05:17 16:18:33
Mine Gören

Mine Gören

Mağazaya ilk geldiğimiz zamandan , bütün odanın kurulumuna kadar herkes çok ilgiliydi , maddi olarak da Yardımcı olundu . Takımın parçaları ve mobilyanın kalitesi de çok güzel . Herkese tavsiye ediyorum. Almila ailesine çok teşekkür ederiz.

2023:05:03 09:14:22
Murat Pamukçu

Murat Pamukçu

Değerli Almila ailesi. Ben Gaziantep'teki eski bayinizden çocuk odası almıştım. Bir süre sonra kapakta sararma yaptı. Bayilik değiştiği için bir süre size ulaşamadım. Ancak imdadımıza yeni bayinizden olan Yasin bey yetişti. Bizimle çok içten, bir aile imişçesine çok yakından alakadar oldu. Ne gerekiyorsa hepsini eksiksiz ve hızlı bir şekilde yerine getirdi. Yasin beyden ve sizden çok memnun kaldık. 4 yıl sonra da olsa müşterinizin arkasında durduğunuz için sizlere ve Gaziantep bayinizden özellikle Yasin kardeşime çok müteşekkirim.

2023:05:06 15:01:14
Emre Ataş

Emre Ataş

Çok ilgili bir mağaza ve ürünlerin kalitesi çok iyi. Güler yüzlü ve ilgisi için tüm çalışanlarına teşekkür ederim

2023:03:04 10:56:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 12:00–18:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı