Gaziantep istikbal – ÇINAR ÇEYİZ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep İstikbal - ÇINAR ÇEYİZ

Gaziantep İstikbal - ÇINAR ÇEYİZ, Gaziantep şehrinde ev tekstili ürünleri satan bir mağazadır. Mağaza, geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilerine kaliteli ve şık ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep İstikbal - ÇINAR ÇEYİZ, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır Gaziantep halkına hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Ödeme kolaylıkları

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli markaların ürünleri
  • Profesyonel ve yardımsever personel
  • Özel tasarım seçenekleri
Gaziantep İstikbal - ÇINAR ÇEYİZ, ev tekstili ihtiyaçlarınızı karşılamak için en doğru adres. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Siz de eviniz için en şık ve kaliteli ürünleri arıyorsanız, Gaziantep İstikbal - ÇINAR ÇEYİZ'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep istikbal – ÇINAR ÇEYİZ Yorumlar - 1

user317600

Gaziantep İstikbal - ÇINAR ÇEYİZ Mobilya Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada çalışan personellerin ilgili ve yardımsever olmaları da memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Ancak mağazanın konumu biraz merkeze uzak olduğu için ulaşım konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım. Puan : 4

9 Ekim 2024
Zeynep Demir

Zeynep Demir

Sakın bu adamlardan alışveriş yapmayın bize defolu ürün verdiler ürünü değiştirilmesi ve tamir edilmesi için defalarca kez kapilarina kadar gittik hiçbir çözüm sunmadılar sonra da zaman aşımına uğradı deyip konuyu kapattılar. Asla alışveriş yapmıyorum, yaptırmıyorum. İyi yorumlara aldanmayın hepsi kendi personeli.

2023:11:26 15:26:43
Poyraz Mustafa Güven

Poyraz Mustafa Güven

Kurutma makinesi almıştım buradan kargoda hasar aldığı için yedek parça için satıcı ile iletişime geçtim. Kendileri yedek parça ücreti ve kargo vs. masrafları almayarak yardımcı oldular. Tavsiye ediyorum.

2023:08:10 11:07:27
Hasan karagöz YENİ NESİL ÖĞRETMEN

Hasan karagöz YENİ NESİL ÖĞRETMEN

Çınar çeyiz tqvsiye etmiyorum garanti olmasına rahmen ürün farkı istiyorlar

2023:12:21 08:08:15
Dilara Açar

Dilara Açar

A dan Z ye tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bı mağaza mutlaka ugramalisiniz..😊

2023:09:11 12:58:55
nö

iğrenç. asla mobilya alınmaması gereken bir yer. 100 bin liralık mobilya beyaz eşya satın aldık ürünler eksik/hatalı teslim edildi ama ona rağmen yardımcı olmadılar. iş etiği ve ahlakı kesinlikle yok. alana kadar çok kibarlardı aldıktan sonra ise tam tersi. hakkımı helal etmiyorum

2023:03:10 21:36:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 12:00–18:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı