Gaziantep Doğtaş Exclusive Karam Mobilya LTD.STI.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Gaziantep Doğtaş Exclusive Karam Mobilya LTD.STI.

Gaziantep Doğtaş Exclusive Karam Mobilya LTD.STI., Gaziantep şehrinde mobilya sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya tasarımları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Gaziantep Doğtaş Exclusive Karam Mobilya LTD.STI., 1990 yılında Gaziantep'te kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerine kaliteli ve estetik mobilya tasarımları sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli mobilya ürünleri sunmaktadır. Fiyat politikası, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve şık mobilya tasarımları
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş ürün yelpazesi
Gaziantep Doğtaş Exclusive Karam Mobilya LTD.STI.'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile işletme, mobilya ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Doğtaş Exclusive Karam Mobilya LTD.STI. Yorumlar - 1

user317596

Gaziantep Doğtaş Exclusive Karam Mobilya LTD.STI. Mobilya Mağazası oldukça geniş ve şık bir ürün yelpazesine sahip. Mağazada çalışan personeller de oldukça ilgili ve yardımseverler. Fiyatlar da kaliteye göre oldukça makul. Kesinlikle alışveriş yapmaya değer bir mağaza.

9 Ekim 2024
Ali İhsan Dağdelen

Ali İhsan Dağdelen

Kesinlikle sözlerine inanmayın yok 10 gün yok 20 gün bu kadar ilgisiz ve yalan dolan olmaz her şey satış yapana kadar para kasaya indiği anda geçmiş olsun müşteriye 20 gün bir ay sözüne kimse kanmasın…

2023:12:24 11:21:24
Turgay Demiray

Turgay Demiray

Ağızları yalan dolan size farklı ürün gösterip başka ürün gonderirler tekrar sizin cebinizdeki parayı çalmak için . Elemanları pişmiş kelle gibi sırıtıyor müşteriye saygıları yok . Bunlar doalndirici almayın ben düştüm siz düşmeyin sakinha sakın

2023:05:06 06:15:41
Hasan Aytekin

Hasan Aytekin

Oturma grubu ve yatak odası takımı aldık 30-45 gün içinde teslim edilir dendi 90-100 gün sürdü. Gelen mobilyalardan tv ünitesi kırık geldi 60 güne değişti. Berjerlerden birisinin süngeri yumuşaktı diğerine göre, servis talep ettik. Bize servise haber verdik dediler her aradığımızda bugün yarın oyaladılar tesadüf eseri aynı siteye gelen doğtaş servisiyle karşılaşmamızdan sonra hiç servis kaydı açmadıklarını bizi oyaladıklarını anladık. Kendimiz servis kaydı açarak süngerin değişimini yaptırtık oda 2-3 ay sürdü yaklaşık. Demem o ki Allah bir dediklerine inanın gerisi faso fiso hiç bir doğru lafları yok.

2023:02:04 17:52:31
MEHMET BARIŞ ARSLAN

MEHMET BARIŞ ARSLAN

Tam bir pişmanlık. Peşin ödemede komik bir indirim yapıyorlar (%2) ve en önemlisi teslimat süresi hakkında her defasında farklı bir yalanla sizi oyalamaya çalışıyorlar. Çok ilgisizler ve kesinlikle müşteri odaklı değil para odaklı bir mağaza. Memnuniyetiniz umurlarında değil. Bir ürün aldığınızda teslimat için en az 2-3 ayı gözden çıkarın bunlara güvenerek sakın plan yapmayın. Umarım en kısa zamanda Doğtaş genel merkezi bu konuda bu mağaza hakkında bir çalışma yapar.

2022:05:30 14:49:47
Ali İhsan ERDOĞAN

Ali İhsan ERDOĞAN

İki ayda gelecek dedikleri ürün 5 ayda geldi. Sözünde durabilen bir firma değil . Müşteri hizmetleri çok ilgisiz. Çağrı merkezlerinin Müşteri ile ilgiligi ellerinde hiç veri yok, sadece dinliyor. Çok pişman olduk. İstikbal daha kaliteli, İstikbaldeki kadir bey o kadar ilgili ki hiç bir sorununuz çözümsüz kalmaz hatta Müşteri hizmetleri, çağrı merkezi , hiç uğraştırmaz sizi. Doğtaşta Burcu hanım sadece günü kurtarıp bizi 3 ay idare etti, bazen telefonu açmadı , bazen hemen dönüyorum deyip 1 hafta aramadı. Sinirlerime zor hakim oldum. Mekanlarına gitmemek için kendimi zor tuttum bir süre . İpek yolunda olmasa önünden bile geçmem. Özel bir ürün olduğu için doğtaşdan aldık ama bin pişman olduk. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2022:04:24 06:50:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 11:00–19:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı