Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Yagmur Home Gaziantep

Yagmur Home Gaziantep, Gaziantep şehrinde ev tekstili ürünleri satan bir mağazadır. 1995 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Yagmur Home Gaziantep, uzun yıllara dayanan deneyimiyle ev tekstili sektöründe öncü bir konuma gelmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman en iyi ürünleri sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Yagmur Home Gaziantep, uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır.
  • Fiyatlar, ürünün kalitesine ve özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi: Yatak örtüleri, nevresim takımları, perde ve halı gibi ev tekstili ürünleri bulunmaktadır.
  • Kaliteli malzeme kullanımı: Yagmur Home Gaziantep, ürünlerinde kaliteli kumaş ve malzemeleri tercih etmektedir.
  • Müşteri memnuniyeti: İşletme, müşterilerinin beklentilerini karşılamak ve memnun etmek için çalışmaktadır.
Yagmur Home Gaziantep'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatları ile ev tekstili ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil yagmur home gaziantep Yorumlar - 1

user317566

Gaziantep Yagmur Home mağazasından aldığım mobilyalar gerçekten çok kaliteli ve şık. Mağaza çalışanları da çok ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
Hüseyin Özaslan

Hüseyin Özaslan

YAPTIKLARI TERBİYESİZLİKLER1- Faturası kesilen ürünü başkasına sattılar.2-Ürünü bir hafta içinde teslim edeceklerini söyleyip 1 Ay sonra teslim ettiler.3- Balkon takımı aldım orta sehpayı eksik gönderip iki ay geciktirdiler durumla alakalı şikayetimi dillendirince paranızı iade edelim isterseniz deme cüretkarlığıyla res çektiler.4-Ürünleri geç göndermelerine rağmen eksik ve yanlış gönderdiler.5-Üstünden aylar geçmesine rağmen minderi hala teslim etmediler.6-Gelen ürünler hasarlıydı.Biri kırık biri diğeri de su hasarlıydı.Anlatılacak daha çok şey varda buraya sığmaz.Asla tercih etmemenizi şiddetle tavsiye ederim.

2023:10:02 11:21:10
mehmet cemal Mercan

mehmet cemal Mercan

15 mayısda aldığım ürün 1 hafta sonra gelecekti bugün 19 Temmuz oldu halen gelmedi paramızı istedik onuda vermediler şimdi polis çağırdık elimizde belada kalacaktı

2023:07:19 13:59:11
çağlar pekmez

çağlar pekmez

Ürünleri satana kadar müşterisiniz, garanti kapsamında olan ürünümün fabrikasyon bir hatası ile gittim, tülay isimli şahsın asabi ve hiç de hoş olmayan yaklaşımı ile karşılaştım. Profesyonellikten uzak, ürününün arkasında durmayan mağaza.

2023:01:29 12:24:41
Şeyma Örs

Şeyma Örs

Öncelikle ürünümün teslimatı 1 gün içinde gerçekleşti kurulumu yapan insanlar çok kibarlardı. Yalnız üründe bir hata vardı geri gönderilip yenisi getirildi onda hata yoktu. Yenisi gelirken sandalye ayağında da problem olduğunu belirttiğimde mağaza sahibi hemen alevlendi. Karşısında müşteri olduğunu unutarak sanki hata bendeymiş ürünü ben imal etmişim gibi davrandı. İlçeye her defasında araç gönderemeyeceğini belirtti. Pardon ama bu üründe 10 kere hata çıksa 10 unda da siz tekrar temin etmek zorundasınız. Aksi mümkün mü ? Ben oradan ürün almışım fabrika hatası olabilir onu kabul etmek zorunda mıyım ? Savunduğunuz şey bu mu ? Her şeyden önce saygı gelir karşındakinin müşteri olduğunu bilmek gelir. Güzellikle halletmek varken mahvettiniz tebrikler. Mutfağım için masa sandalyeyi severek aldım zamanla göreceğim kalitesini ama muhattap aldığım insan için puanım 0.

2021:10:06 13:56:31
Müge Müge

Müge Müge

Keşke sıfır olsaydı da sıfır verseydim 1 yıldız bile fazla. Ürünlerinin arkasında durmayan bir sorun olduğunda oyalayan bahaneler üreten bir firma. Verdiğimiz paranın her lirasına yazık. Paranızla rezil olacağınız bir mağaza istiyorsanız buyurun.

2021:04:26 12:36:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı