Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Colores Mobilya Gaziantep

Colores Mobilya, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir mobilya mağazasıdır. 2005 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Colores Mobilya, Gaziantep'te mobilya sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir aile işletmesidir. Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenilemekte ve geliştirmektedir.

Fiyat Politikası

Colores Mobilya, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli mobilya ürünleri sunmaktadır. Ayrıca farklı ödeme seçenekleri ile müşterilerine kolaylık sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı malzemeler
  • Özelleştirilebilir tasarımlar
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
Colores Mobilya, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve özelleştirilebilir tasarımları ile tercih edilen bir mobilya mağazasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Colores Mobilya Yorumlar - 1

user317552

Gaziantep Colores Mobilya Mağazası'nda çok geniş ve şık ürün yelpazesi bulunuyor. Mağaza içi düzenlemesi de oldukça kullanışlı ve göz alıcı. Satış danışmanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilesi bir mağaza.

9 Ekim 2024
Ahmet Kılıç

Ahmet Kılıç

Evlilik alışverişimiz için Gaziantep'te ne kadar mobilyacı varsa gezmiştik kimi yerler pazarlık yapmıyordu kimi yerler ilgilenmiyordu son olarak yorgun argın Colores Mobilyaya girdik.Müşteri temsilcisi bizimle ilgilendi... bizi dinlendi çay kahve ikram etti... evlilik heyecanımızı gördü ona göre ekstra yardımcı oldu...Beğendiğimiz ürünleri satın almak istediğimizde pazarlık için müdür veya şirket sahibini sorduğumuzda o kişinin kendisi olduğunu söyleyince çok şaşırdık çünkü bi çok yerde iş yeri sahibi müşterilerle diyaloğa girmek istemiyor ama kendisi yani Abdullah abi bizimle bizzat ilgilendi.fiyat konusunda çok çok yardımcı oldular. Yatak odası- oturma grubu ve misafir odası takımı aldık.Müşteri satıcı diyaloğundan çok abi kardeş halen görüşür konuşuruz. Kendileri tam bir esnaf insanlardır. bir şey satın almasanız bile gidip çay içip oturabileceğiniz bir mağazadır.Ürünleri 3 yıl önce satın aldık halen arayıp bir şey olduğunda servis konusunda yardımcı oluyorlar. İnsanın bir daha evlenip evini dizayn ettiresi geliyor :)

2023:12:12 09:11:37
Gülşen Özkınacı

Gülşen Özkınacı

Berbat berbat berbat temmuzda mobilya aldım hala uğraşıyorum çalışanlar hiç biri birbirinden haberdar değil montaj için gelenler iki tahtayı birbirine baglayamayacak kadar acemi bütün ürünler daha açılırken maket bıçağıyla hunharca kesildi mobilyalar spot tan alınmış gibi heryerinde dedi vardı değişim yapalım dediler gelenler dahada berbatt çıktı sakın ha sakın mağazanın önünden bile geçmeyin derim

2023:12:06 09:06:41
Izel Tunç

Izel Tunç

12Nisanda gelen mobilyalarımızın yatak odası kapaklarında çatlaklar olması sebebiyle sürekli iletişim kurduğumuz beyfendi sağolsun 25 ağustosta gönderebildi yeni kapakları ama bu seferde yemek konsolumuzdaki çıkan şerit için hiçbir işlem yapılmıyor... Hediye edeceğini söylediği aynayı da kendisine iade ettik sağolsun aşırı zevklilerdi cidden :))) Ürün sıkıntılı olduğunda 1000 kere aramak istiyorsanız alabilirsiniz buradan.

2021:09:07 13:19:42
Esra Kilincci

Esra Kilincci

kesinlikle çözüm odaklı değiller 45 bine mobilya aldık 4 adet yastığı gördüğümden farkli geldi degistireceklerini söylediler fakat sonra aradığımda biz iki yastığı degistiririz dediler onuda kabul ettim üzerine 3 4 defa aramama ragmen her seferinde bana doneceklerini söylediler fakat mobilya geleli 4 ay oldu hala dönemediler anlayacağınız denizi geçip derede boguldular 🤭

2021:03:21 17:25:31
Mehmet Akif

Mehmet Akif

Sakın Gidipte Bu Mağazadan Ürün Almayin.Paranizi Çöpe Atmış Olursunuz.Cunku Amatör Montaj Ekibi.Kusurlu Urune Karsi Mağaza Çok İlgisiz.

2019:03:14 08:28:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:00
  • Salı 08:30–20:00
  • Çarşamba 08:30–20:00
  • Perşembe 08:30–20:00
  • Cuma 08:30–20:00
  • Cumartesi 08:30–20:00
  • Pazar 12:00–19:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı