Gaziantep Outlet Concept Mobilya (Binevler)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Outlet Concept Mobilya (Binevler)

Gaziantep Outlet Concept Mobilya, Gaziantep şehrinde bulunan bir mobilya mağazasıdır. Müşterilere geniş bir ürün yelpazesi sunarak evlerini güzelleştirmelerine yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Outlet Concept Mobilya, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve şık mobilyaları uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Gaziantep Outlet Concept Mobilya, her bütçeye uygun mobilya seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca düzenledikleri kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ve dayanıklı mobilyalar
  • Profesyonel ve yardımsever müşteri hizmetleri
Gaziantep Outlet Concept Mobilya'yı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunması, geniş ürün yelpazesi, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve profesyonel hizmet anlayışı gibi özellikleriyle müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini yaşatmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Gaziantep Outlet Concept Mobilya (Binevler) Yorumlar - 1

user317540

Mobilya alışverişimde Gaziantep Outlet Concept Mobilya mağazasından çok memnun kaldım. Mağaza geniş bir ürün yelpazesine sahip ve fiyatlar da oldukça uygun. Satış danışmanları da çok yardımcı oldular ve beni doğru ürünlere yönlendirdiler. Ürünlerin kalitesi de gayet iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
Baris Gecili

Baris Gecili

Yatak odasi aldik kullanilmis yatak odasi gönderildi gelen yatak odasi parcalari eksik kirik cizik vasat halde bilgileri olmasina Rahmen hala söylenildigi gibi yatak gönderilmedi Yusuf pekmezciye yatak gidecekti desem belki hatırlarsınız 2 yıl oldu

2023:09:29 17:51:37
Şerafettin Yıldız

Şerafettin Yıldız

Gönderdikleri ürünlerin hepsi defolu. Depremzede olduğumu belirttiğim halde kurulum yapmadılar. Mobilyanın kurulumunu yapmak için ekstra 8.500 TL istediler. Cassalini Outlet Mobilyadan mobilya almak çok büyük pişmanlıkmış. Kesinlikle uzak durun. Ben yandım siz yanmayın. Para iadesini istedim. %30 ödediğiniz paradan kesinti yaparız dediler. Maalesef ilk kez bir mobilyacıdan ürün aldığıma çok pişman ettiniz. BURADA İYİ YORUM YAZANLARIN TAMAMI SAHTE KENDİ ELEMANLARI KESİNLİKLE İNANMAYIN.

2023:07:28 03:02:42
Aynur T.

Aynur T.

Merhaba evimizin mobilya ihtiyacı için gittik,ürünlerin tarzına ve kalitesine ortamdaki arkadaşların ilgi alakasina hayran kaldık.ürün seçerken ki yardımları da ayrıca işimizi kolaylaştırdı. Mobilyalarımızda söz verilen tarihte getirildi.iyiyiki sizi tanıdık sevgili CASSALİNİ Ailesi mobilyada doğru adres👍 kesinlikle tavsiye ediyorum 🙏🙏☺🍀

2023:09:25 15:45:41
Melike T

Melike T

Bu kaliteyi bu fiyata alabileceğiz tek adres. İlgi alaka vermiş olduğu hizmet çok güzel. Tercih etmeniz için bir çok sebebi var tavsiye ederim

2023:12:05 09:45:20
Turan Kuzu Kuzu

Turan Kuzu Kuzu

Merhabalar mağazanızdan salon mobilyalarimizi aldık.ürünlerinizin kalitesi ve teslimatla ilgili verilen sözde durularak zamanında yapılan teslimattan dolayı ailecek çok memnun kaldık.Ayrıca mağazanızdaki çalışan personelinizin ilgili ve güler yüzlü oluşu ürünlerinizi tercih etme sebebimiz oldu.Tercihimizi doğru yapmış olmanın mutluluğuyla eşyalarımızı kullanıyoruz.Bundan sonra mobilyadaki tek adresimiz Cassalini Outlet olacak.Mobilya alacak yakınlarımda tavsiyedir🙏🙏Teşekkürler Cassalini Outlet ☺️

2023:09:22 14:08:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 12:00–18:30

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı