Gaziantep Çiçek KARMEN ÇİÇEK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Çiçek KARMEN ÇİÇEK

Gaziantep Çiçek KARMEN ÇİÇEK, Gaziantep şehrinde çiçek sektöründe hizmet veren bir kuruluştur. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, kaliteli ve özenle seçilmiş çiçekleri müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Firmamız 2010 yılında Gaziantep'te kurulmuş olup, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Çiçeklerimiz uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve taze çiçekler
  • Hızlı teslimat
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli ekibimiz
Gaziantep Çiçek KARMEN ÇİÇEK'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünlerimiz, hızlı teslimatımız ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile sizlere en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Gaziantep Çiçek KARMEN ÇİÇEK Yorumlar - 1

user317504

KARMEN ÇİÇEK Çiçekçi, Gaziantep'te en güvenilir ve kaliteli çiçekçilerden biri. Müşteri memnuniyetine önem veren ve her zaman taze çiçeklerle hizmet veren bir işletme. Çiçeklerinin güzelliği ve özenli paketlemesiyle her zaman beğeni topluyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
Yunus Emre Mercan

Yunus Emre Mercan

Kesinlikle ne istiyorsanız tamamen güvenerek hizmet alabilirsiniz. Fiyat konusunda da piyasaya göre bence iyi ancak size yüksek gelse bile hizmet kalitesi çok yüksek. Kimsenin bu mevsimde bulamayız dediği çiçekleri 2 gün içinde bulup istediğimden daha iyi şekilde yaptılar resimde göründüğü gibi işlerinde profesyoneller.

2023:09:14 18:02:28
cennet yılmaz

cennet yılmaz

Çiçeklerinin güzel ve özenli olmasının yanı sıra çok kibar ve ilgililer. Teşekkür ederim her şey için.

2023:09:15 12:06:26
Elif Akbulat

Elif Akbulat

Özel günlerimin kurtarıcısı karmen çiçek istediğim model ürün çok güzel bir şekilde ve güvenli teslimatla her zaman tek adresim oldu teşekkürler karmen çiçek teşekkürler ibrahim acar

2024:01:23 09:40:18
The Answer

The Answer

Kesinlikle güvensiz bir işletme! en başta durumu anlatmama rağmen kabul edip, çiçeği teslim etmediler! Üstelik konuşma üslubu da çok kötü ve kaba! Ürünler özensiz düzensiz, bir fotoğraf atıp götürdüklerini ve alıcının ürünü beğendiğini bile söylüyorlar ama ortada bişey yok!! Olumlu yorumları da tanıdıklara yaptırmış olabilir..

2023:12:13 17:20:50
Barış Uğurlu

Barış Uğurlu

Bugün sabah 8:15 de aradım,8:30 da ücretini ödediğim çiçeği zamanında yerine ulaştırmadılar.Mağduriyetimi dile getirmek için aradığım telefonlara cevap verme zahmeti göstermediler.Siz de sorun çıksın,paramla rezil olayım diyorsanız burayı seçebilirsiniz.

2023:11:24 11:15:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı