Esra Çiçekçilik ESRA FLOWER

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Esra Çiçekçilik ESRA FLOWER

Esra Çiçekçilik ESRA FLOWER, Gaziantep şehrinde hizmet veren köklü bir çiçekçilik firmasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli çiçekler ve aranjmanlar sunmaktadır.

Tarihçe

1990 yılında Gaziantep'te açılan Esra Çiçekçilik ESRA FLOWER, o günden beri şehrin en güvenilir çiçekçilerinden biri olmuştur. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Esra Çiçekçilik ESRA FLOWER, her bütçeye uygun çiçek ve aranjman seçenekleri sunmaktadır. Fiyatlar, çiçeğin türüne ve boyutuna göre değişiklik gösterebilir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli çiçek ve aranjman seçenekleri
  • Uygun fiyat politikası
  • Hızlı ve güvenilir teslimat
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Esra Çiçekçilik ESRA FLOWER, kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Sevdiklerinize özel günlerde unutulmaz bir sürpriz yapmak için Esra Çiçekçilik ESRA FLOWER'ı tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Esra Çiçekçilik ESRA FLOWER Yorumlar - 1

user317454

Çiçeklerim çok güzel ve taze geldi, hızlı teslimatları için teşekkürler. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
mustafa mustafa

mustafa mustafa

Güvenin kalitenin tek adresi esra çiçekçilikGüvenle alışveriş yapabilirsiniz güler yüzlü müşteri temsilcileri ile ilgili ve alakalı bir hiz sunuyorlar teşekürederim.

2023:04:13 17:42:55
Durukan Mert

Durukan Mert

Gaziantep’te ilk defa bir çiçekçiden bu kadar mutlu ayrıldım! Kibar, hızlı, ilgili ve çok profesyonel işletmeciler. Şimdiye kadar öğretmen eşime her özel günde çiçek yolladım ancak hiç bu kadar özenle hazırlanan ve hızlı teslim edilen bir çiçek gönderememiştim. 2 hafta önce okul açılışı için gönderdiğim çiçek hem çok güzel hem de güzelliğine göre çok uygundu. Bu işletmenin işine gösterdiği özen ve müşteri iletişimi çok farklı, işletmecilere Allah bereketli kazançlar versin.

2022:09:22 05:09:03
ayşegül karagöktaş

ayşegül karagöktaş

Esra çiçekçilik mükemmel hizmet veriyor aile çalışıyor zaten hanımefenin eli çok marifetli çok güzel şeyler yaptı bizim için hersey için teşekkür ederiz Esra hanıma ve adem beye

2023:02:02 12:08:53
Songül Kurt

Songül Kurt

Çok güzel bir iş yeri kesinlikle tavsiye ediyorum .taze çiçekleri ve güler yûzlû işletmeci bayan olması ayrıca bir avantaj gönül rahatlığıyla çiçek alabilinecek yer teşekkür ederim tekrardan .

2022:11:08 12:21:55
Alper Cevikk

Alper Cevikk

1 hafta önce çiçek yaptırmıştım çok memnun kaldım gerek işçilik olsun gerek müşteri samimiyeti gayet iyiydi artik favori çiçekçimiz diyebilirim tekrardan çok teşekkür ederim .

2022:09:21 14:33:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:30
  • Salı 08:30–20:30
  • Çarşamba 08:30–20:30
  • Perşembe 08:30–20:30
  • Cuma 07:00–23:30
  • Cumartesi 08:30–20:30
  • Pazar 11:00–17:30

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı