La Parina Flowers & Café

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep La Parina Flowers & Café

La Parina Flowers & Café, Gaziantep şehrinde bulunan bir çiçekçi ve kafe işletmesidir.

Tarihçe

La Parina Flowers & Café, 2010 yılında açılmış olup, şehrin en seçkin çiçekçi ve kafe işletmelerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Çiçek aranjmanları ve buketler için çeşitli fiyat seçenekleri sunulmaktadır.
  • Kafe menüsünde ise uygun fiyatlarla lezzetli kahve ve atıştırmalıklar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yaratıcı ve özgün çiçek aranjmanları
  • Sıcak ve samimi bir kafe ortamı
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
La Parina Flowers & Café, hem çiçek alışverişi yapmak hem de keyifli bir kafe deneyimi yaşamak isteyen herkes için ideal bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil La Parina Flowers & Café Yorumlar - 1

user317422

Çiçeklerin tazeliği ve çeşitliliği harika, ayrıca kafe bölümü de çok şirin ve huzurlu bir ortama sahip. Personel de son derece ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
Hakan Kömürcü

Hakan Kömürcü

Gaziantep standartlarının üzerinde, her detayı zevk ve ustalıkla planlanmış, çiçek kafe konsepti ile şehre de ayrı bir yenilik getiren keyifli bir yer.Özel günlerimizin vazgeçilmez çiçekçisi olmasının yanında, o bölgede dostlarınızla oturabileceğiniz birkaç mekandan birisi.Turtasını, san sebastian cheese cake ini, makaronlarını muhakkak deneyin.Bir arkadaşımız, özel gününde event için mekanı kullandığını ve çok memnun kaldığını da söylemişti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

2022:12:11 20:00:23
Hatice aktash

Hatice aktash

Oldukça ferah,cıvıl cıvıl bir çiçek kafe.Çalışanları en az çiçekler kadar fresh ve nahif.Ara ara elektrik kesintileri yüzünden hizmet veremiyorlarmış ama sırf çiçek almak için bile tercih edilir.Instagram hesaplarından bildiğim kadarıyla özel günler için buketler hazırlıyorlarmış.

2022:11:11 12:35:53
emre öztürk

emre öztürk

Sipariş vermek için bilgi almak istediğinizde size sipariş geçtik toptancıdan istettik deyip akıllarınca sizi aldırmaya mecbur bırakıyorlar, onayınızı beklemek diye bir şey yok. Biz bunu yaşadık, fiyatları pahalı, esnaflıkları da bahsettiğim gibi. İnkar edecek olurlarsa mesajların görüntülerini de eklerim. uzak durun, almayın. Başka esnafları tercih edin. Bilginize

2023:09:13 18:07:34
Selim Okkıran

Selim Okkıran

Gaziantep’in yeni nesil çiçekçisi 😍 Harika buketler, hediyelik eşyalar ve tatlı cafesiyle harika hizmet sunuyor 👍🏼

2021:11:10 17:46:05
Varde Meşhurgül

Varde Meşhurgül

Fazlasıyla ince düşünülmüş bir mekan mükemmel kesinlikle gidilmesi gerekilen bir mekan fiyatlar da tüm mekanlar ile aynı ama lezzet farkı ile çoğu mekanı geçer

2023:05:10 09:01:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–18:00
  • Salı 10:00–18:00
  • Çarşamba 10:00–18:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 10:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı