Büyük Pasaj

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Büyük Pasaj Gaziantep

Büyük Pasaj, Gaziantep şehrinde bulunan tarihi bir pasajdır. 1923 yılında inşa edilen pasaj, o dönemde ticaretin merkezi haline gelmiştir. Günümüzde ise birçok farklı işletmenin bulunduğu ve ziyaretçilerine alışveriş ve yeme içme imkanı sunan bir mekan haline gelmiştir.

Tarihçe

Büyük Pasaj, Gaziantep'in tarihi dokusunu yansıtan önemli bir yapıdır. 1923 yılında inşa edilen pasaj, o dönemde şehrin en önemli ticaret merkezlerinden biri haline gelmiştir. Günümüzde ise hem yerel halkın hem de turistlerin uğrak noktalarından biridir.

Hizmetler ve Ürünler

Büyük Pasaj, birçok farklı işletmeye ev sahipliği yapmaktadır. Giyim mağazalarından hediyelik eşya dükkanlarına, kafe ve restoranlardan kitapçılara kadar birçok farklı seçenek sunmaktadır. Ayrıca, el işi ürünler ve yöresel lezzetler de bulunmaktadır.

Fiyat Politikası

Büyük Pasaj'daki işletmelerin fiyat politikaları işletmeden işletmeye değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak uygun fiyatlarla kaliteli ürün ve hizmet sunmaya özen göstermektedirler.

Önemli Özellikler

  • Tarihi bir yapı olması
  • Çeşitli işletmelere ev sahipliği yapması
  • Yöresel ürünlerin bulunması
  • Merkezi konumu
Büyük Pasaj, Gaziantep'te alışveriş yapmak isteyenler için ideal bir mekandır. Tarihi dokusu ve çeşitli seçenekleri ile ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Büyük Pasaj Yorumlar - 1

user317412

Gaziantep Büyük Pasaj Elektronik Mağaza oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Ancak mağazanın içinde biraz karışık ve düzensiz bir görüntü var. Genel olarak memnun kaldım.

9 Ekim 2024
Selim Çatak

Selim Çatak

Gaziantep'in tamamı pasajdan ibaretmiş gibi güzel ve elektronik'in bol olduğu bir pasaj

2023:04:27 11:33:31
ceyhun pala

ceyhun pala

Gaziantep'in en eski pasajlarından hala faal olan birçok hediyelik ve ev eşyasının buluna bildiği güzel bir mekan.

2023:07:15 09:08:02
ahmet f. göklü

ahmet f. göklü

Gaziantep'in en eski pasajlarından biri.Her türde elektronik eşya satış ve tamiri ,büyük mağazalarda bulunmayan çeşitli eşyalar,saat ve telefon satıcıları ve tamircileri...Ne yazık ki özellikle üst katta bazı dükkanlar ekonomik nedenlerle kapanmak zorunda kalmış ve pasaj ilk yıllardaki canlılığını giderek yitiriyor.

2018:10:21 21:23:43
I &Me

I &Me

Gezip görülebilecek ve istediğini en uygun fiyata bulabileceğin yer... Kesinlikle tavsiye ederim. Buradan fiyat almadan ürün almayın derim...

2021:04:08 15:15:58
Mert ONAT

Mert ONAT

Elektronik eşya, telefon ve aksesuarları, ev ile ilgili küçük eşyaların bir çok türünü ve yedek parçalarını rahatlıkla bulabileceğiniz oldukça eski, Antepliler tarafından çok iyi bilinen çok katlı işhanı tarzında çarşı...

2016:09:16 11:24:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar 08:30–19:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı