Organize Sanayi İtfayesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Organize Sanayi İtfaiyesi

Gaziantep Organize Sanayi İtfayesi, Gaziantep şehrinde bulunan organize sanayi bölgesinde hizmet veren bir itfaiye birimidir. İtfaiye ekipleri, yangın söndürme, kurtarma ve acil durum müdahale hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Organize Sanayi İtfayesi, 2005 yılında kurulmuştur. O günden bu yana bölgedeki işletmelerin güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Gaziantep Organize Sanayi İtfayesi, hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır. İşletmelerin güvenliği ve çalışanların sağlığı her zaman öncelikleri arasındadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve eğitimli itfaiye ekipleri
  • Modern ekipman ve araçlar
  • Hızlı ve etkili müdahale
İşletmemiz, organize sanayi bölgesindeki işletmelerin güvenliğini sağlamak için her zaman hazır ve nazırdır. Profesyonel ekiplerimiz ve modern ekipmanlarımızla her türlü acil duruma anında müdahale ederek işletmelerin zarar görmesini engelliyoruz. Güvenliğiniz için bize her zaman ulaşabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Organize Sanayi İtfayesi Yorumlar - 1

user317386

Gaziantep Organize Sanayi İtfayesi, hızlı ve etkili müdahaleleri ile bölgedeki sanayi tesislerinin güvenliğini sağlayan önemli bir birimdir. Personelinin eğitimli ve tecrübeli olması, yangın söndürme ve kurtarma operasyonlarında başarılı sonuçlar elde etmelerini sağlamaktadır. Bölgedeki işletmeler için büyük bir güvence olan bu itfaiye ekibine 5 üzerinden 5 puan veriyorum.

9 Ekim 2024
mesut bozkurt'

mesut bozkurt'

2017:08:13 20:18:10
Serkan Hanifi Ugur

Serkan Hanifi Ugur

2023:03:28 10:10:23
Ahmet Nrt

Ahmet Nrt

2023:08:20 05:45:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı