Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı

Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı, Gaziantep şehrindeki yangın söndürme ve kurtarma hizmetlerini yürüten kuruluştur. Şehirdeki acil durumlara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek can ve mal kayıplarını en aza indirmeyi amaçlar.

Tarihçe

Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı, 1960 yılında kurulmuştur. O günden bu yana şehirdeki yangın söndürme ve kurtarma faaliyetlerini başarıyla yürütmektedir.

Hizmetler

  • Yangın söndürme
  • Kurtarma operasyonları
  • İtfaiye eğitimleri

Müşteri Hedef Kitlesi

Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı, tüm Gaziantep halkına hizmet vermektedir. Acil durumlarda herkesin güvenle arayabileceği bir numaradır.

Acil durumlarda zamanın önemli olduğunu unutmayın. Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı, hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek sizin ve sevdiklerinizin güvenliğini sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı Yorumlar - 1

user317322

Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı, şehrin güvenliği ve halkın can güvenliği için önemli bir kurum. Eğitimli ve tecrübeli personeli ile her an her türlü acil duruma müdahale edebilecek kapasitede olduklarını düşünüyorum. Hızlı ve etkili bir şekilde olaylara müdahale ederek, olası can ve mal kayıplarını en aza indirme konusunda başarılı bir performans sergiliyorlar. Şehirdeki yangın, kaza, sel gibi acil durumlarda halkın güvenle başvurabileceği bir kurum olduklarını düşünüyorum. Gaziantep İtfaiye Daire Başkanlığı'nın çalışmalarını takdir ediyorum.

9 Ekim 2024
Ali Kaya

Ali Kaya

15 Mayıs 2020 memleketin korona savaşı sürerken, onca işin içinde ağaçta mahsur kalmış sokak kedisini yavrusuna kavuşturan personeliniz Burak Özkılınç'a ve Hakan Anlamaz'a teşekkürlerimi sunar başarılarının devamını dilerim.

2020:05:15 19:34:20
Amer ELNECCAR عامر النجار

Amer ELNECCAR عامر النجار

İyi

2023:07:20 22:10:49
Duhan Cahan

Duhan Cahan

Bugun sabah aracim yandi 2 defa itfaiye yi aradik gelmediler lpg li aracimi kendi cabalarimla sondüremesedim çok büyük felaket olacaktı

2022:06:01 14:37:41
Mehmet Korkmaz

Mehmet Korkmaz

Sağ olsunlar giden sene ambararida içinde iki arabam vardi yangın çıktı telefon etik 4 dakikada geldiler hızlı yangını söndürdüler Allah eksik lerini vermesinler Allah razı olsun

2021:04:25 09:07:28
Hüseyin Ekiz

Hüseyin Ekiz

Tam teşekküllü şehrin merkezinde bulunan itfaiye ekipleri yangına müdahale için merkezi yerde.Buradan teşekkür ediyorum saygılarımla selamlıyorum.

2018:01:20 15:14:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı