Gaziantep Vize İşlemleri – Vizeform

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Vize İşlemleri - Vizeform

Gaziantep Vize İşlemleri - Vizeform, Gaziantep şehrinde vize başvuru süreçlerinde profesyonel destek sunan bir kuruluştur. Türkiye'de ve yurtdışında seyahat edecek olan bireylerin vize işlemlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak amacıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Gaziantep Vize İşlemleri - Vizeform, sektördeki deneyimli ve uzman kadrosuyla 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana binlerce müşteriye vize başvuru süreçlerinde destek olmuştur.

Fiyat Politikası

Vizeform, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Vize başvuru sürecine göre değişen fiyatlandırma politikası ile müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Yurtdışı seyahatleri olan bireyler
  • Şirket çalışanları ve iş insanları
  • Öğrenciler ve akademisyenler

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri odaklı yaklaşım
Gaziantep Vize İşlemleri - Vizeform, vize başvuru süreçlerindeki karmaşıklığı ortadan kaldırarak müşterilerine kolaylık sağlar. Profesyonel kadrosu ve hızlı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Vize İşlemleri – Vizeform Yorumlar - 1

user317258

Gaziantep'te vize işlemleri için Vizeform Büyükelçilik hizmetinden çok memnun kaldım. Personelleri çok ilgili ve yardımseverdi. Başvuru süreci oldukça hızlı ve sorunsuz geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
Onur Tanriverdi

Onur Tanriverdi

Ailemin ingiltere turist vizesi başvurusunu Erhan beyle yaptik ve her seferinde red aldık vizeye başvuru yapan kisiyi yönlendirme konusunda ve evrak takibi konusunda hiç bir yardim da bulunulmadi yani biz her ne belge verdiysek olumlu veya olumsuz etkileyecegini bize söyleyip yönlendirilmedik bu firmanin yaptigi islemi herkes yapabilir ve yapılan islem olarak alinan 350 dolar tam anlamıyla çöpe atilmis oluyor. Ayni ücrete veya daha az ücrete daha tecrübeli kisilerle avukatlarlada bu islemi yapabilirsiniz. Tek ilgilendikleri konu parasini almak yapilan islem yasal dolandiricilik..

2023:11:02 14:40:47
Mikail Doğan

Mikail Doğan

Hüseyin kardeşime emekleri için teşekkür ederim 6 aydır kahrımızı çekti sonuç pozitif tavsiye ederim.

2023:07:26 15:18:38
mehmet ozan çalışır

mehmet ozan çalışır

Kesinlikle önermiyorum. Başvuru evraklarının takip edildiğini düşünmüyorum. Tek amaçları yeter ki para kazanalım diye açılmış bir yer müşteri memnuniyetini düşünmüyorlar. Araştırmadan kesinlikle başvuru yapmayın. İşin arkasında durmuyorlar.

2023:01:30 06:29:41
Selim Demirbaş

Selim Demirbaş

Kesinlikle tavsiye etmem.İşlerinin arkasında değiller.Hizmet kötü.Ve çok ama çok fazla ödeme alıyorlar.Birde ekstra olarak, Olayları yazmama gerek yok ama kuzenimi rezil ettiler vize başvurusuna eksik evrak bırakın nerede ise evrak istemeden başvuru yaptırdılar.

2023:01:30 06:31:08
Veysi Altürk

Veysi Altürk

Hüseyin adındaki çalışanın iletişim konusunda eğitim alması lazım, asla önermiyorum.

2023:07:18 06:29:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı