Galaxy Vize Basvuru Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Galaxy Vize Başvuru Merkezi

Gaziantep Galaxy Vize Başvuru Merkezi, vize başvurularınızda profesyonel ve hızlı hizmet sunan bir kuruluştur. Şehirde bulunan en güvenilir vize başvuru merkezlerinden biri olarak, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Gaziantep Galaxy Vize Başvuru Merkezi, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır vize başvuru hizmeti vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosu ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Galaxy Vize Başvuru Merkezi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve adil olup, müşterilerine en iyi fiyat garantisi vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir vize başvuru hizmeti
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Gaziantep Galaxy Vize Başvuru Merkezi, vize başvurularınızı kolaylaştırmak ve en kısa sürede sonuçlandırmak için sizleri bekliyor. Profesyonel hizmet anlayışı ve uygun fiyatları ile tercih edebileceğiniz bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Galaxy Vize Basvuru Merkezi Yorumlar - 1

user317248

Gaziantep Galaxy Vize Başvuru Merkezi'nde büyükelçilik işlemlerimi hızlı ve kolay bir şekilde hallettim. Personel ilgili ve yardımseverdi. Ancak, randevu sistemi biraz karışık olabilir. Genel olarak memnun kaldım.

9 Ekim 2024
Ugurumsa22 Ugur

Ugurumsa22 Ugur

Avusturya başvurumuz tüm şartlarımız tuttuğu halde. Otel rezervasyonunu başvuru sonuclanmadan iptal edildiği için red edildik.Konsolosluk yaptığımız görüşmede otel rezervasyonun nuz dan kaynaklı dediler. Galaxy görevlileri ise. Parayi aldıkdan sonra ilgilenmiyorlar. Paranızı böyle yerlere kaptırmayin.Mahkemeye verdim ben.

2019:07:05 06:44:47
Jason Jack

Jason Jack

BÖYLE YORUMLARA ANLAM VEREMİYORUM .KESİNLİKLE KALİTELİ VE GÜLER YÜZLÜ HİZMET VERİYORLAR 2 TEMUZDA MÜRACAT ETTİM VE 15 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE VİZEM OLUMLU OLARAK SONUÇLANDI . KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM . BAŞTA PINAR VE ADİLE HANIM OLMAK ÜZERE BÜTÜN ÇALIŞANLAR ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE İLGİLENİYORLAR . ARADIĞIMDA YARDIMCI OLUYORLAR.

2019:08:07 10:17:08
Ozcan Mutluer

Ozcan Mutluer

Benimle çok iyi ilgilendiler bütün Galaxy çalışanlarına yardım ve alakalarindan dolayı teşekkür ediyorum

2022:07:24 16:31:46
hasan soysüren

hasan soysüren

VİZE İŞLEM SÜRECİNDE TÜM DESTEGİNİ ESİRGEMEYEN ADİLE HANIMA SONSUZ TESEKKÜR EDİYORUZ İŞİNDE HER DAİM BAŞARI OLMASINI VE SONRAKİ SÜRECLERDE BİRLİKTE CALIŞMAK DİLEGİYLE ..

2019:10:12 06:43:09
Seyfi Muk

Seyfi Muk

Çok güler yüzle karşıladılar Bütün işlemlerde bana yardimci oldular vize basvurum yapildi insallah olumlu sonic gelir allah razi olsun

2019:12:18 15:54:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı