Levent Elektronik ve Güvenlik Sistemleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Levent Elektronik ve Güvenlik Sistemleri

Levent Elektronik ve Güvenlik Sistemleri, Gaziantep şehrinde faaliyet gösteren bir güvenlik sistemleri firmasıdır. 2005 yılında kurulan firma, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Levent Elektronik ve Güvenlik Sistemleri, kurulduğu günden bu yana güvenlik sektöründe öncü firmalardan biri olmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, sürekli olarak kendini yenileyerek teknolojik gelişmeleri takip etmektedir.

Fiyat Politikası

Firma, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürün ve hizmet sunmayı hedeflemektedir. Fiyat politikasında şeffaflık ve dürüstlük esas alınmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Güvenlik kamerası kurulumu
  • Hırsız alarm sistemleri
  • Yangın alarm sistemleri
  • Kapalı devre televizyon sistemleri
Levent Elektronik ve Güvenlik Sistemleri, kaliteli ürünleri, uzman kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir güvenlik firmasıdır. Güvenliğiniz için en iyi çözümleri sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Levent Elektronik ve Güvenlik Sistemleri Yorumlar - 1

user317224

Gaziantep Levent Elektronik ve Güvenlik Sistemleri Elektronik Mağaza oldukça geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Mağazada bulunan ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek. Tek olumsuz yanı ise fiyatların biraz yüksek olması. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.

9 Ekim 2024
mustafa bozkurt

mustafa bozkurt

Acses point aldım,aldığım acses point kendileri tarafından kullanılmış olup bende çalışmadıgi için iadeye gittiğimde bana karton kutusunun olmadigi için maalesef ki iade alamayacaklarini söylediler değişimi bile gönülsüz yapıp gönderdiler.Oysa bu ürünü düzgün bir alarm firması aracligiyla beraber aldigim için ne fiyat sordum ne de kalite ama maalesef ki yine kandırıldığımı sonradan anladim birde piyasada 1200 lira olan ürünü bana maalesef ki 1800 liraya sattılar ürün almadan önce kesinlikle araştırın buradan almayın.Bence sağlıklı ve güvenli bir firma değil kesinlikle almayın

2024:01:18 17:06:58
Hayat Bir Rüya

Hayat Bir Rüya

Uygun fiyata kaliteli hizmet alabileceğiniz ve bilgisayar parçaları, çeşitli elektronik ürünleri bulabileceğiniz bir esnaf.Ayrıca güvenlik kamera sistemleri ve ekipmanları konusunda da çalışmaktalar.Yerinde kurulum hizmeti vardır.Çokca alışverişim oldu, herhangi bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

2018:09:08 21:50:47
Oğuz SAYDAN

Oğuz SAYDAN

Uygun fiyata Güvenlik kamerası ve alarm sistemleri satış ve montajı hizmeti alabilirsiniz satıcı çok ilgili güleryüzlü ve konusunda tecrübeli.

2019:03:05 16:41:47
Mazlum Fırat KAHRAMAN

Mazlum Fırat KAHRAMAN

Hem fiyat hem ilgi olarak mükemmel . Levent bey ve ekibine teşekkürler

2022:07:18 18:48:04
Unal Arslan

Unal Arslan

Gayet ilgililer

2024:01:03 15:54:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı