Audio Görüntülü Diafonları Bayii Emek Elektrik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Emek Elektrik - Gaziantep

Emek Elektrik, Gaziantep şehrinde bulunan bir audio görüntülü diafonları bayii olarak hizmet vermektedir. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir ürünler sunan Emek Elektrik, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile sektörde öne çıkmaktadır.

Tarihçe

Emek Elektrik, 2005 yılında Gaziantep'te kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren firma, sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine en yeni teknolojileri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Emek Elektrik, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Fiyat politikasında şeffaflık ve müşteri memnuniyeti ön plandadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir ürünler
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve tecrübeli ekip
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Emek Elektrik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile Emek Elektrik, audio görüntülü diafon ihtiyaçlarınızı karşılamak için en doğru adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Audio Görüntülü Diafonları Bayii Emek Elektrik Yorumlar - 1

user317046

Emek Elektrik'e Gaziantep'te ihtiyacım olduğunda başvurdum ve çok memnun kaldım. Hızlı ve profesyonel hizmetleri sayesinde görüntülü diafon sistemimi kısa sürede kurup teslim ettiler. Üstelik fiyatları da oldukça makuldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
tahsin yanardağ

tahsin yanardağ

Apartmanın iç ve dış aydınlatması, kapı otomatiği arızalarını yaptırdım. İşçilikleri ve kullandıkları malzemeler kaliteli. Son derece dürüst sözünde duran bir esnaf. Gönül rahatlığıyla işlerinizi yaptırabilirsiniz.

2021:01:09 17:05:02
Kevser Özpunar

Kevser Özpunar

Binamıza görüntülü diafon yaptırdık , gelen ekip çok hızlı bir şekilde montajı gerçekleştirdi . Çok kaliteli bir iş yaptılar teşekkür ederiz herkese tavsiye ederiz

2022:10:31 07:26:41
Adil Bencan

Adil Bencan

Yaptıkları işi akılcı ekonomik ve profesyonel ce kısa zamanda yaparak teslim ediyorlar.Müşteri memnuniyetine çok onem veriyorlar.Personellerin kendilerine guvenmeleri yaptıkları işe özenmeleri ve bilinçli yapmaları güler yüzlü olmaları çok çok iyi

2021:01:09 13:42:03
deniz ceylan

deniz ceylan

10 gün önce aradım fiyat teklifi istedim dönüş yapmadılar. Tekrar aradım 10 gün önce fiyat istemiştim dedim sekreter numaranızı kaybettim hemen whatsapp dan yolluyorum dedi 2 saat sonra yine aradım sekreter numaramı gördüğü için telefonu açıp açıp kapattı biliyorum 5 dakika beklesem fiyat yollayacak ama yaptığı terbiyesizlik yüzünden beklemeden arka arkaya aradım en sonunda acı yetkili birine bağlayın dedim beyfendi hemen yolluyorum yetkili kimse yok dedi ısrarla yetkiliye bağlanmak istedim biranda yetkili birisi oldu ibrahim bey adında şirket sahibi. Sekreteriniz böyle yaptı diyorum dün bugün çalışan değil yıllardır çalışıyor telefonumuz arızalı dei ayrıca telefonda fiyat vermiyoruz dedi peki sekreteriniz verebileceğini söyledi dedim o bilmiyor dedi hani dün bugün çalışan değildi neden bilmiyor

2021:09:22 13:43:34
çetin yaylacik

çetin yaylacik

İş disiplini olan profesyonel bir biçimde çalışan verdikleri zamana uyan gönül rahatlığı ile iş yaptırabileceğiniz bir firma.

2021:01:09 13:27:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 08:00–20:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı