Prof.Dr. Ahmet Mesut Onat – Romatoloji

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Prof.Dr. Ahmet Mesut Onat - Romatoloji

Prof.Dr. Ahmet Mesut Onat - Romatoloji, Gaziantep şehrinde bulunan önde gelen romatoloji uzmanlarından biridir. İşletme, romatizma hastalıkları konusunda uzmanlaşmış olup, hastalara en iyi tedavi ve bakımı sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Prof.Dr. Ahmet Mesut Onat - Romatoloji, uzun yıllardır romatoloji alanında hizmet vermektedir. İşletme, deneyimli ve uzman bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Fiyat Politikası

İşletmenin fiyat politikası, hastaların tedavi sürecinde en uygun ve adil fiyatları sunmayı amaçlamaktadır. Tedavi maliyetleri, hastanın durumuna ve ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir ekip
  • Modern tedavi yöntemleri
  • Bireysel tedavi planları
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Prof.Dr. Ahmet Mesut Onat - Romatoloji, romatizma hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir işletmedir. Hastalar, işletmeyi tercih ederek en iyi tedavi ve bakım hizmetlerinden faydalanabilirler.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Prof.Dr. Ahmet Mesut Onat – Romatoloji Yorumlar - 1

user317016

Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı davranıyor. Tedavi sürecinde her adımı detaylı bir şekilde açıklıyor ve hastalarını bilgilendiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
Şeymau Şahin

Şeymau Şahin

Bir süredir yaşadığım ağrılar üzerine internetten araştırma yapıp doktor beyin videolarına denk geldim şehir dışından gelip kendisine muayene oldum. Eğer muayene olma imkanınız varsa hiç düşünmeyin muhtesem bi hekim

2024:01:06 20:43:44
Muhammed World Muhammed World

Muhammed World Muhammed World

Eşimin tedavisinde Hocamızın çok desteğini aldık ve almaya devam ediyoruz. Açıkçası kendini mesleğine adamış, herhangi bir reklam, tavsiye, önerilere ihtiyacı olmayan hastalarını iyi tanıyan ve takip eden en önemlisi hastasına güven veren bir Dr... Farklı bölgelerden bunca hasta derdine şifa aramaya gelirken, bölgemizde bu kadar kıymetli ve değerli bir Dr.'umzun olması bizler için büyük bir şans. Tedavi sürecimiz devam ediyor. Çok memnunuz. Elbette bir mucize beklemiyoruz ama en azından her şeyin yolunda gittiğini biliyoruz.. Dahada önemlisi hastalığımızı biliyor ve tanımlayabiliyoruz.. Bu hastalığı yaşayan ve tedavi gören herkese şifalar diliyorum. Biz şifamızı önce Allahtan, sonra Peygamber Efendimizin (a.s.m) şu sözlerinde olduğu gibi "Ey Allah'ın kulları! Tedavi olun. Cenâb-ı Hak her dertle birlikte şifasını da yaratmıştır. Yalnız bir derdin devası yoktur; o da ihtiyarlıktır." Mesut Hocam; saygılarımı sunuyor, Allah başımızdan, bölgemizden eksik etmesin.

2022:11:01 12:29:10
Deniz Mıhçı

Deniz Mıhçı

Annem üniversite hastenesinde de hocamızın hastasıydı o ayrılınca senelerce tedavisini sürdüremedi günden güne kötü oldu ağrıdan eklemlerini hareket ettiremez hale gelmişti sağolsun hocamız tedavisine tekrar başlayınca annem seneler sonra destek almadan yürüyebildi , elimizi sıkabildi ve seneler sonra ilk defa bir gece rahat uyuyabildi ne kadar teşekkür etsek az kalır. Gerçekten işinin ehli , hastaları ile iletişimi mükemmel, hastalarını dinliyor uzun uzun muayene ediyor. Minnettarız size hocam 🙏

2022:09:27 08:13:19
Hüsniye Şener

Hüsniye Şener

Sayın hocamın beni öncelikle hastalığıma karşı psikolojik olarak desteklemesi en önemli faktördü. Kapıdan girdiğiniz an sizin kaygılarınızı anlıyor. 2019 da kendisine muayene olmuştum. Gaziantep'in yaşadığım ile uzak olması nedeniyle uzun bir süre görünemedim. Bu süre zarfında başka yerlerde sağlık hizmeti aldım. Fakat bunun pişmanlığını bu sene anlayarak tekrar hocama geldim. Kendisi yılların deneyimiyle beraber akademik bilgisini harmanlamış hastalarını dinleyen, anlayan biri. Sorularınızı sabırla dinleyip tek tek cevap vererek aklınızdaki soru işaretlerini siliyor. Kendisine buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız

2022:12:07 09:24:59
Ömer KILINÇ

Ömer KILINÇ

Ahmet Mesut ONAT hocam tek kelimeyle işinin ehli bir hekim..Halen tedavime devam ediyorum..Ayrıca tivitirda da takip ediyorum..Mümemmel analizlerde bulunuyor..Başarilarin daim olsun hocam👍..

2023:08:02 21:55:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–16:30
  • Salı 08:30–16:30
  • Çarşamba 08:30–16:30
  • Perşembe 08:30–16:30
  • Cuma 08:30–16:30
  • Cumartesi 09:00–12:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı