Gaziantep Tüp Bebek Merkezi – Dr Bülent Gürhan KAHRAMAN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Tüp Bebek Merkezi - Dr Bülent Gürhan KAHRAMAN

Gaziantep Tüp Bebek Merkezi, Gaziantep şehrinde hizmet veren öncü bir tüp bebek merkezidir. Dr. Bülent Gürhan KAHRAMAN önderliğindeki merkez, çiftlere üstün kalitede tüp bebek tedavisi sunmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Tüp Bebek Merkezi, uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Dr. Bülent Gürhan KAHRAMAN'ın liderliğindeki merkez, birçok çiftin mutlu bir şekilde bebek sahibi olmasına yardımcı olmuştur.

Fiyat Politikası

Merkezimiz, çiftlere uygun fiyatlarla kaliteli tüp bebek tedavisi sunmaktadır. Fiyatlandırma politikamız şeffaf olup, müşterilerimize en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Bireysel tedavi planları
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Dr. Bülent Gürhan KAHRAMAN önderliğindeki Gaziantep Tüp Bebek Merkezi, çiftlere en iyi tüp bebek tedavisi deneyimini sunmak için her zaman yanınızda olacaktır. Uzman ekibimiz ve modern teknolojimizle, hayalinizdeki aileyi kurmanıza yardımcı olmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Tüp Bebek Merkezi – Dr Bülent Gürhan KAHRAMAN Yorumlar - 1

user317012

Dr. Bülent Gürhan Kahraman ile tüp bebek tedavisi sürecinde tanıştık ve kendisinden çok memnun kaldık. Hem tecrübesi hem de ilgisi sayesinde bize güven verdi ve tedavi sürecimizi çok rahat geçirmemizi sağladı. Her adımda bize detaylı bilgi vererek endişelerimizi giderdi. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

9 Ekim 2024
Cengizhan Korkmaz

Cengizhan Korkmaz

Yeni muayenehane belki de şu ana kadar gördüğüm en klas şekilde düşünülmüş, ek olarak dr bülent bey kalitesini çok konuşmaya gerek yok sanırım.

2023:07:17 23:38:42
Selvihan Yaşar

Selvihan Yaşar

13 yıl önce kızımı 11 yıl öncede oğlumu kucağımıza veren başarılı,soğukkanlı ve samimi bir doktor .Kızımda son aylar suyunun bitmesinden dolayı oluşan sorunu süreç içerisinde Cok iyi yönetti .Kesinlikle antenin en iyi doktorlarından biri..Arzu hanımin da sevecen, içten sıcakkanlı tavrı harikadır.

2022:08:11 11:16:10
H D KAHRIMAN

H D KAHRIMAN

Sevgili doktorumuzla 8 yılboyunca 4 erkek bebeğimizin ayrı ayrı sevincini yaşadık. Bir jinekolog nasıl olmalı bütün donanıma sahip: bilgi, tecrübe, insanlık... Ekibine özellikle de Arzu Hanım'a ilgilerinden dolayı teşekkürler. Sayın Bülent Gürhan Kahraman iyi ki varsınız.

2021:11:20 07:42:59
güney çelik

güney çelik

Çok mütevazi güleç ve kendi alanında uzman. Sizin anlıyacağınız dilden konuşan. Hastasını birebir tanıyan doktorEşimin ilk gebeliginden beri doktorumuz olan bülent bey ilk iki çocuğumuz anne karnında öldükten sonra uyguladığı tedavi ile şimdi çok güzel iki evladımız var. Allah ondan razı olsun 7 yıldır tek gittiğimiz doktor.

2018:01:25 12:49:24
ahm ahm

ahm ahm

Çok çok iyi bir doktor. Alanında uzman. Çok temkinli ve Riski sevmiyor. Bülent hocam ile tüp bebek yoluyla hamilelik süreci yaşadık ve kendisinden çok memnun kaldık. Buradan kendisi ve tüm ekibine ayrıca Arzu hanıma çok çok teşekkürler. Başarılarınızın devamını dilerim...

2019:07:12 07:16:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–18:00
  • Salı 09:30–18:00
  • Çarşamba 09:30–18:00
  • Perşembe 09:30–18:00
  • Cuma 09:30–18:00
  • Cumartesi 09:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı