Fakülte Alevli Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Fakülte Alevli Eczanesi

1995 yılında kurulan Gaziantep Fakülte Alevli Eczanesi, şehrin en köklü eczanelerinden biridir. Eczane, geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilerine sağlık alanında kaliteli hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Fakülte Alevli Eczanesi, 1995 yılında Sayın Ahmet Alevli tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, eczane bölgedeki en güvenilir sağlık hizmeti sağlayıcılarından biri olmuştur.

Fiyat Politikası

Eczane, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Ayrıca, düzenli olarak indirim ve kampanyalar düzenleyerek müşterilerine ekonomik avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve deneyimli eczacılar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Eczanemizi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar ve profesyonel hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Fakülte Alevli Eczanesi Yorumlar - 1

user316991

Çok hızlı ve güler yüzlü hizmet aldım. Eczane çalışanları çok ilgili ve yardımseverdi. İhtiyacım olan ilacı hemen bulup vererek beni çok memnun ettiler. Kesinlikle tavsiye ederim. Puan : 5

9 Ekim 2024
uğur tamer

uğur tamer

Nöbetçi olduğu gün kapalı kapı arkasında 2 yaşlı ve huysuz insan mecbur kalıp gelenlere peşin mi alacaksınız diye soruyor sgk diyene ilaç yok diyor eczane içi pislik içinde darmaduman mecbur kalsanız dahi gitmeyin!!!!

2023:09:11 19:14:43
Batuhan Durmuş

Batuhan Durmuş

Aradığınız hiçbir ilaç yok bu tarz eczaneler hangi sıfatla nöbetçi olabiliyor gerçekten rezil bir durum...

2023:11:30 19:09:00
Adel

Adel

Eczane nöbetçi olduğu zaman kapıyı kapatıp küçük bir pencereden müşterilerle iletişime geçip resmen herşeye yok deyip buradan ayrılın eczane kapalı diyen tüm emeklilik şartlara uygun yaşlı ilgisiz biri sizi bekliyor :)Gelmeyin zamanınızı keybettirmeyin, buraya gelmeden başka eczaneye gitmeyi planlayın.

2023:06:05 00:58:39
Eyyüp Sabri İskender

Eyyüp Sabri İskender

Nöbetçi eczane ilaç yok,belli bir standartın altında olan eczaneler nöbetçi olamaz ilaca yatırım yapmıyorlar halk mağdur herşey aspirin ve öksürük şuruptan ibaret değil,halk sırada bekliyor nöbetçi eczane 1 personel var kimsenin umrunda diil

2022:06:11 19:53:53
Mehmet çakmak

Mehmet çakmak

Çalışanların acilen emekliye ayrılmaları lazım çok yavaş hele birde nöbet günlerine denk geldiyseniz vay halinize

2022:10:02 09:42:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı