Op. Dr. Çağdaş Demiroğlu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Op. Dr. Çağdaş Demiroğlu

Op. Dr. Çağdaş Demiroğlu, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir estetik cerrahidir. 2005 yılında kurulan kliniği, estetik cerrahi alanında uzmanlaşmış ve birçok başarılı operasyon gerçekleştirmiştir.

Fiyat politikası oldukça makul olan Op. Dr. Çağdaş Demiroğlu kliniği, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Hizmet kalitesinden ödün vermeden, uygun fiyatlarla estetik cerrahi hizmeti sunmaktadır.

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Bireysel ve özel hizmet anlayışı
  • Operasyon sonrası destek ve takip
Op. Dr. Çağdaş Demiroğlu kliniği, estetik cerrahi alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunan kliniğimiz, estetik cerrahi ihtiyaçlarınızı karşılamak için en doğru adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Op. Dr. Çağdaş Demiroğlu Yorumlar - 1

user316967

Op. Dr. Çağdaş Demiroğlu'na muayene oldum ve çok memnun kaldım. İlgili, güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni çok iyi yönlendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
Nida Koçer

Nida Koçer

Çağdaş bey her zaman güleryüzlü yaklaşımı, sakin ve detaylı açıklamaları, işinde çok tecrübeli olduğunu belli eden yaklaşımları ile iyi ki tercih etmişim dediğim kadın doğum doktorum….

2024:01:26 07:03:34
özge tap

özge tap

Hastaya yakınlığı ve ilgisi ayrıca konusunda uzmanlığıyla bu güne dek tanıdığım doktorlar arasında en iyisi... Şiddetle tavsiye ediyorum. Teşekkürler Çağdaş bey ...

2024:01:26 08:20:38
Ayşe Msl

Ayşe Msl

Çağdaş bey’den doğuma kadar memnundum fakat doğum esnasında ne sanko hastaneden ne doktordan hiç memnun kalmadım . Sezeryanım sıkıntılı geçti bebeğim anne karnında kakasını yapmıştı . Sancım olmasına rağmen beni eve gönderdiler ve zor yetiştim tekrardan hastaneye . Sezeryana hemen alındım ama ne benim durumum hakkında ne bebek hakkında bilgi vermediler yüzeysel konuşmalar yapıldı dikişimi kendi atmadı hemşire attı ve sıfır estetik çok kötü bir dikiş . çok ağrılı geçti sonraki sürecim ve tavrı umursamazdı . Tavsiye etmiyorum kesinlikle

2023:11:03 08:54:22
Aysel Gül

Aysel Gül

çağdaş bey çok ilgili güler yüzlü bir doktor iyi ki çağdaş bey diyorum.sezeryan olmasına rağmen çok iyi geçti. tavsiye edebileceğim tek doktor 🙏

2023:12:13 03:17:15
Özge Özpolat

Özge Özpolat

Çok iyi, başarılı ve özenli bir doktor, tavsiye ediyorum.

2024:01:26 05:38:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı