Prof. Dr. Göktürk Maralcan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Prof. Dr. Göktürk Maralcan

Prof. Dr. Göktürk Maralcan, Gaziantep şehrinde bulunan önde gelen bir tıp merkezidir. 1995 yılında kurulan merkez, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Prof. Dr. Göktürk Maralcan, kurulduğu günden bu yana hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmaktadır. Merkez, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosuyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Prof. Dr. Göktürk Maralcan, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve adil bir şekilde belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Çeşitli sağlık hizmetleri sunumu
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Prof. Dr. Göktürk Maralcan, hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunan öncü bir tıp merkezidir. Uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla hastaların sağlığına değer vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Prof. Dr. Göktürk Maralcan Yorumlar - 1

user316914

Prof. Dr. Göktürk Maralcan Doktor, alanında uzman ve deneyimli bir doktordur. Hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı davranır. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendirir ve her zaman yanlarında olur. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktordur. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
Sibel Akar

Sibel Akar

Harika doktor harika insan yüreği güzel hocam iyiki sizinle karşılaştırdı rabbim sayenizde tekrar hayata tutundum ve sağlığım çok iyi her zaman dualarimdasiniz

2021:01:27 10:02:40
Mehmet Yeşiltaş

Mehmet Yeşiltaş

İYİ GÜNLER DİLERİM TÜM OKUYUCU ARKADAŞLARIMA BENİM EŞİM MEME KANSERİ TEŞHİSİ KONULDU BEN ÇOK ARAŞTIRDIM HOCAMA AMELİYATINI YAPTIRDIK BUNUN ÜZERİNE ÇOK ARAŞTIRDIM VE BU GÖKTÜRK BEYİ BULDUM ALLAH ONDAN RAZI OLSUN ÇOK ÇOK GÜLER YÜZLÜ BİLGİLİ MESLEĞİNİ YAPAN BİR HEKİM BİR HEKİM HASTASIYLA AN AN İLGİLENEN ONA MOREL MOTİVE EDEN KİŞİ ÇOK ALAKALI HASTA YAKINLARINI BİLGİLENDİREN BİR ADETA MELEK BEN BÖYLE BİR HEKİM GÖRMEDİM ALLAH ONDAN BİNLERCE DEFA RAZI OLSUN GÖKTÜRK BEY GİBİ HEKİMLERİ ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

2020:01:18 07:30:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı