Op.Dr.Selçuk ARSLAN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Op.Dr.Selçuk ARSLAN

Op.Dr.Selçuk ARSLAN, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir göz doktorudur. Göz hastalıkları konusunda uzmanlaşmış olan Dr. ARSLAN, modern teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Op.Dr.Selçuk ARSLAN, uzun yıllardır göz hastalıkları alanında çalışmaktadır. Gaziantep'te kendi kliniğini açarak bölge halkına kaliteli göz sağlığı hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Op.Dr.Selçuk ARSLAN'ın fiyat politikası, hastaların bütçelerini zorlamayacak şekilde belirlenmiştir. Hizmet kalitesinden ödün vermeden, uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir göz doktoru
  • Modern teknoloji kullanımı
  • Uygun fiyat politikası
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Op.Dr.Selçuk ARSLAN'ı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzmanlığı, modern teknolojiyi kullanması, uygun fiyat politikası ve hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile size en iyi göz sağlığı hizmetini sunacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Op.Dr.Selçuk ARSLAN Yorumlar - 1

user316908

Op.Dr. Selçuk Arslan'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. İlgili ve alanında uzman bir doktor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlatıcı bir yaklaşımı vardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
Meryem Korkmaz

Meryem Korkmaz

Önce rabbime binlerce kez şükürler olsun ve sonra Selçuk hocam sizler gibi iyi kalpli doktorum sayesinde ince bağırsak sorunumu çözdünüz iyiki varsınız hocam Allah sizlerden binlerce kez razı olsun 🤲🌸

2023:11:25 19:53:09
Cuma Kara

Cuma Kara

Çok değerli doktorum benimle ilgili hayati bir olayı hatırlatmak isterim.Öyle hastalandım ki adeta kendimden ümit kesmiştim, nihayet bir vesile ile sizlere tanıştım. Bazı tahliller sonucunda ameliyat olmamı önerdiniz şok olmuştum. Hocam mutlaka ameliyat olmam mı gerekiyor dediğimde "evet başka çaresi yok".Kanser illeti amansızca diğer organlarımıza gidebilir.Hastalığımın kalın bağırsak kanseri olduğunu ima ettiniz. Ameliyat günü gelmişti.(13.10.2017)Bütün akrabalar ve dostlar hastane bahçesinde umutla bekliyorlardı. Ameliyat süresini bilmiyordum, sonuç itibariyle uyandım, doktorum bana ameliyatın çok güzel geçti. 40cm kestim, bi kaç gün içinde beni taburcu ederken kolumdan tuttun beraber salona indik.1 hafta sonra kontrole gittim.Kontrole gittikten sonra normal hayatıma devam ediyorum.Bugüne kadar hiç şikayetim olmadı, normal hayatıma devam ediyorum.Saygı ve sevgilerimle CUMA KARA.

2022:05:01 20:39:39
İlyas Karakuş

İlyas Karakuş

Öncelikle Merhabalar 2021 yılında özel Hatem hastanesinde annemi kalın bağırsak kanserinden amaliyat eden Dr Selçuk Arslana ve tüm hastane personeline tşk ederim. Başarılı bir ameliyatla annemi kemoterapi almadan sağlığına kavuşmasında yardımları için minnettarım.

2022:04:29 20:58:15
Mehmet TEZCAN

Mehmet TEZCAN

Kesinlikle ilgi ve alakasi sifir doktorun. Hemoroid icin kendisine gittim ameliyatimi yapti . Ameliyattan sonra ne agri kesici nede antibyotik verdi acilar içerisinde kendisine tekrar gittim ve oyle yazdi . Daha sonrasında 4 ay boyunca kanamam oldu ve 5 defa kendisine gittim normal oldugunu söyledi hatta nerdeyse kovdu 8 ay suren kanamadan sonra baska doktora gittim sorunu buldu ve suanda tedavisine basladim . Kisaca ilgi alaka sifir ve tetkiksiz kafasina gore takilan birisi…

2022:03:03 14:03:52
Ayda Karakus

Ayda Karakus

Gerçek ten çok iyi bir doktor kayınvalidem için kalın bağırsak teşhisi konuldu doktorumuz Selçuk Arslan ameliyat yaptı gerçekten çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim Allah razı olsun hocam

2022:04:29 21:08:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:30
  • Salı 08:00–17:30
  • Çarşamba 08:00–17:30
  • Perşembe 08:00–17:30
  • Cuma 08:00–17:30
  • Cumartesi 08:00–12:30
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı