Esen Eczanesi̇

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Esen Eczanesi Gaziantep

Esen Eczanesi, Gaziantep şehrinde hizmet veren köklü bir eczane olarak bilinmektedir. 20 yılı aşkın bir süredir sağlık sektöründe faaliyet gösteren Esen Eczanesi, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Esen Eczanesi, 1998 yılında Gaziantep'te kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehirdeki sağlık sektöründe önemli bir yere sahip olan eczane, uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Esen Eczanesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Her bütçeye uygun çeşitli fiyat seçenekleri ile müşterilerine destek olmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli eczacı kadrosu
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Reçetesiz satılan ürünlerde danışmanlık hizmeti
Esen Eczanesi, müşterilerine sağlık konusunda güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak tercih edilmesi gereken bir eczane olarak öne çıkmaktadır. Uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Esen Eczanesi̇ Yorumlar - 1

user316902

Gaziantep Esen Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde temin edebiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ekim 2024
mustafa babur

mustafa babur

Bir eczane nasıl olur sorusunun karşılığı galiba burası.Personel eczacı yani her anlamda çok iyiler.Teşekkür ediyorum Esen Eczanesi

2021:11:18 10:54:21
Onur Denız Guvenilir

Onur Denız Guvenilir

hayatımda gördüğüm en iyi dolarexler bu eczanede heleki renine leri anlatmaya bale gerek yok kesinlikle tavsiye edıyorum.

2021:11:18 11:08:32
merve yakut

merve yakut

Elemanları güleryüzlüydü ve hoşgörülüydü. Ama maalesef kapandı

2022:07:06 14:52:58
Ökkeş

Ökkeş

Haritada gösterilen alan boş bir arazi.

2022:06:11 06:32:32
『ABN』 MEASTRO

『ABN』 MEASTRO

Çok memnun kaldık 😍😍

2020:11:26 21:54:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı