Dr. Öğr. Üyesi Aydın Büdeyri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Dr. Öğr. Üyesi Aydın Büdeyri - Gaziantep

Dr. Öğr. Üyesi Aydın Büdeyri, Gaziantep şehrinde bulunan bir sağlık kuruluşudur. Aydın Büdeyri, uzmanlık alanı olan belirli bir alanda hizmet vermektedir.

Tarihçe

Dr. Öğr. Üyesi Aydın Büdeyri, uzun yıllardır Gaziantep'te hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. Alanında uzman doktorlar ve deneyimli personeli ile hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Dr. Öğr. Üyesi Aydın Büdeyri, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hasta odaklı bir yaklaşımla, sağlık hizmetlerini her kesime ulaştırmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman doktorlar ve deneyimli personel
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş hizmet yelpazesi
Dr. Öğr. Üyesi Aydın Büdeyri, kaliteli sağlık hizmetleri ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Alanında uzman doktorlar ve modern tıbbi ekipmanlar ile hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Dr. Öğr. Üyesi Aydın Büdeyri Yorumlar - 1

user316892

Gaziantep Dr. Öğr. Üyesi Aydın Büdeyri Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktor.

9 Ekim 2024
Ahmet Öztürk

Ahmet Öztürk

MerhabaYaklaşık bir yıl omuz ağrısı çektim gek fizik gerek ortopedi iki bölümünde gittim ama hiç faydası olmadı taki aydın hocamla tanışanakadar gerçekten çok başarılı bir hekim önce Allah,ın izniyle sonra hocamın vesilesiyle omuzlarım şimdi daha iyiMütevazi, sıcak kanlı ve çok ilgilenen bir hekim ona teşekkürlerimi sunarım.

2023:07:15 14:04:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Çarşamba 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Perşembe Kapalı
  • Cuma 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı