Nisa Koçak Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Nisa Koçak Eczanesi

Eczanemiz, Gaziantep şehrinde hizmet veren köklü bir kuruluştur. 20 yıldan fazla bir süredir sağlık sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Müşterilerimize kaliteli ve güvenilir ilaçlar sunarak sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz.

Tarihçe

Nisa Koçak Eczanesi, 2000 yılında Nisa Koçak tarafından kurulmuştur. O günden bu yana şehrimizdeki sağlık sektöründe önemli bir yere sahip olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Eczanemizde, müşterilerimize uygun fiyatlarla kaliteli ilaçlar sunmaktayız. Sağlık herkesin hakkıdır ve biz bu hakkı en uygun şekilde sunmaya çalışıyoruz.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Deneyimli ve uzman eczacılar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Reçetesiz ilaç danışmanlığı
Eczanemizi tercih etmeniz durumunda, sağlık sorunlarınıza en uygun çözümleri bulabilir ve güvenilir ilaçlara en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli önceliktir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Nisa Koçak Eczanesi Yorumlar - 1

user316890

Gaziantep Nisa Koçak Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Eczacılar ilgili ve yardımseverler. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde temin edebiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldım.

9 Ekim 2024
Theo Akira

Theo Akira

Standart hizmet, yoğun saatlerde bekleme süresi artıyor

2022:06:13 15:05:30
Haydar Yücedağ

Haydar Yücedağ

Çok samimi ve çok yardımcı oluyorlar işini severek yapıyorlar

2021:03:28 05:05:10
atilla kale

atilla kale

Ilgili

2023:07:26 13:38:02
Özgür

Özgür

2021:04:06 12:13:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı