Dr. Lütfi Özsaraç

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Dr. Lütfi Özsaraç - Gaziantep

Dr. Lütfi Özsaraç, Gaziantep şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. 1990 yılında kurulan bu kuruluş, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile bölgenin önde gelen sağlık merkezlerinden biridir.

Tarihçe

Dr. Lütfi Özsaraç, kurulduğu günden bu yana hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Yıllar içinde tecrübesini ve bilgisini arttırarak, hastalarına en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli olarak kendini geliştirmiştir.

Fiyat Politikası

Dr. Lütfi Özsaraç, her kesimden hastaya hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle, fiyat politikası herkesin erişebileceği düzeyde tutulmaktadır. Ayrıca, sağlık sigortası olan hastalar için özel indirimler ve avantajlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Geniş hizmet yelpazesi (genel cerrahi, iç hastalıkları, kadın doğum, çocuk sağlığı vb.)
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Dr. Lütfi Özsaraç, uzman kadrosu, modern ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile Gaziantep'te tercih edilen sağlık kuruluşlarından biridir. Sağlığınızı önemseyen ve kaliteli hizmet arayan herkesi Dr. Lütfi Özsaraç'a bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Dr. Lütfi Özsaraç Yorumlar - 1

user316868

Gaziantep Dr. Lütfi Özsaraç Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisi hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşıma sahip. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktor.

9 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı