Ali Murat Kalender

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Ali Murat Kalender

Ali Murat Kalender, Gaziantep şehrinde bulunan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, yöresel lezzetlerin yanı sıra Türk mutfağının seçkin yemeklerini de müşterilerine sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Ali Murat Kalender, her bütçeye hitap eden menü seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca, özel günlerde ve etkinliklerde indirimler ve kampanyalar düzenlemektedir.

Hizmet ve Ürünler

  • Yöresel lezzetler
  • Türk mutfağı yemekleri
  • Özel gün menüleri
  • Kahvaltı ve brunch seçenekleri
Ali Murat Kalender'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ve lezzetli yemekleri, uygun fiyat politikası, samimi ve misafirperver hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Ayrıca, şehrin merkezi bir konumunda bulunması ve ferah atmosferi ile keyifli bir yeme deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Ali Murat Kalender Yorumlar - 1

user316846

Gaziantep Ali Murat Kalender Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisine başvurduğum sorunlar hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirip tedavi sürecini başarılı bir şekilde yönetti. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir tutum sergiliyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor.

8 Ekim 2024
Fatma Dündar

Fatma Dündar

Gaziantep Medicalpark hastanesi doktorlarından Ali Murat KALENDER hocama ilgisi, bilgisi ve bir hasta için en büyük morallerden olan güler yüzlülüğü için; ayrıca asistanı Dilan hanıma misafirperverliği, naifliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunar mesleki hayatlarında başarılarının devamını dileriz.

2021:07:10 13:37:35
Zahir Türk

Zahir Türk

Elimde oluşan boksör kırığımın ameliyatını yaparak cok kısa sürede eski sağlığıma kavuşturdugunuz ve samimiyetiniz için tesekkur ederim Gaziantep Medicalpark doktoru Ali Murat Kalender hocam ve onun çok degerli , güleryüzlü asistanı Dilan Hanım.

2021:07:10 13:41:24
oruç mermer

oruç mermer

Doktor beye öncelikle ilgisinden dolayı teşeşkür ederiz tamamen tesadüfü bir randevu sonucunda çok memnun kaldık anneme ameliyat demişlerdi diğer doktorlar doktor bey sağolsun gayet güzel ilgilendi inşAlalh annem iyileştiğinde tekrar gelip yorumumu daha güzel yazıcam 🙏🏻

2022:08:07 21:44:25
Saime Kılıç

Saime Kılıç

bundan iki ay önce sol kalçamdan protiz ameliyatı oldum gazi antep medikal hastanesinde ali murat kalender beye allah razı olsun dokturumdan çok iyim yürüyemez olmuştum gerek hastane personeli ve hemşirelerden ilgi ve alakararından dolayı çok menmun kaldım teşekkür ederim

2021:10:03 20:54:56
Yusuf Erden

Yusuf Erden

2019:07:02 23:38:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı