Doç. Dr. Mesut Gül

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Doç. Dr. Mesut Gül Gaziantep Tıp Merkezi

Doç. Dr. Mesut Gül Gaziantep Tıp Merkezi, Gaziantep şehrinde uzman hekimlerle hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Merkez, genel cerrahi, iç hastalıkları, kadın doğum, çocuk sağlığı gibi birçok farklı branşta hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Doç. Dr. Mesut Gül Gaziantep Tıp Merkezi, 2005 yılında Dr. Mesut Gül tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Doç. Dr. Mesut Gül Gaziantep Tıp Merkezi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlar, yapılan işleme ve tedaviye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil durumlara hızlı müdahale imkanı
Doç. Dr. Mesut Gül Gaziantep Tıp Merkezi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına güvenilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Hasta odaklı hizmet anlayışı ve acil durumlara hızlı müdahale imkanı ile tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Doç. Dr. Mesut Gül Yorumlar - 1

user316834

Gaziantep Doç. Dr. Mesut Gül Doktor, alanında uzman ve deneyimli bir doktor. Hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktor.

8 Ekim 2024
İbrahim Yağmur

İbrahim Yağmur

Silahlı yaralanma sonucu çoklu organ yaralanması yaşadım bu sebeple 9ay boyunca kalın bağırsağım dışarı alındı. Bu süreçte Mesut Gül hocam hem psikolojik hem sağlık açısından çok yardımcı oldu. Şimdi tekrar ameliyat oldum eski sağlığıma kavuştum.Doktorum Mesut Gül hoca ve ekibine çok teşekkür ederim.Herkese tavsiye ediyorum. Ülkemizin böyle başarılı doktorlara ihtiyacı var. Beni tekrardan hayata bağlayan Mesut Gül hocama teşekkür ederim.

2024:01:26 12:41:01
Mehmet Salih ŞEKER

Mehmet Salih ŞEKER

MerhabalarÇok değerli Mesut Hocam la 2 sene evvel mide sıkıntımdan dolayı acil bir şekilde getirildim , Hocamın yüksek gayreti tecrübe ve deneyimlerinden çok şükür ki yararlandım ve kısa sürede sağlığıma kavuştum.Hala görüşmekten son derece memnunumAllah kendisinden bin kere razı olsun

2023:12:13 10:23:18
Emre DEMİR

Emre DEMİR

12 yıldır hemşirelik mesleğini icra etmekteyim ve çeşitli kurumlar çalıştım. Anneme 1 sene önce Meme CA (kanser hastalığı) tanısı kondu. Uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda Doç.Dr.Mesut Gül hocamız ile tanıştık. Bize bilgi ve alakalarından dolayı özgüven verdi. Onkoloji alanında uzmanlaşıp ve kendini bayağı geliştirmiş. Annemin ameliyatı başarılı bir şekilde geçti. Kontrollerine gidip geliyoruz. Ne zaman arayıp, ulaşsak aynı nezaket içerisinde bizleri karşılıyor. Hastalıklarda ameliyat önemli olduğu kadar ameliyat sonrasıda aynı şekilde önemlidir. Mesut hocama her şey için teşekkür ederiz. Hasta olanlar emin ve gönlü rahat bir şekilde gidebilirler. Rabbim tüm hastalara şifa versin.

2023:11:23 11:45:57
elif yilmaz

elif yilmaz

Acilden hastaneye giriş yaptım ve mesut hocam çok hızlı bir şekilde muayene ederek teşhis koydu ve ameliyata aldı.Ameliyat sonrası sürecimde de çok ilgiliydi .Ameliyatım da çok iyi yapılmıştı çünkü iyileşme sürecim çok hızlı gerçekleşti.ilgisi ve bilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.iyiki denk gelmişim

2023:12:01 07:37:58
Yiğit Bayır

Yiğit Bayır

Merhabalar annem kısa bir süre önce ameliyat oldu Mesut hocam o kadar değerli ve merhatli bir hoca ki başarısına diyecek bir söz bulamıyorum Rabbim Mesut hoca gibi doktorları başımızdan eksik etmesin tekrardan Mesut hoca ve ekibine annem ve ailemiz adina buradan çok teşekkür ediyoruz Allah razı olsun 🤲

2023:10:24 19:16:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı