Dt. Oğuz Kaan Göğebakan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Dt. Oğuz Kaan Göğebakan Diş Kliniği

1998 yılında kurulan Dt. Oğuz Kaan Göğebakan Diş Kliniği, Gaziantep şehrinde hizmet veren köklü bir diş kliniğidir. Kliniğimiz, genel diş sağlığı hizmetlerinin yanı sıra estetik diş hekimliği, implantoloji, ortodonti ve diğer diş tedavileri konularında uzmanlaşmıştır.

Fiyat politikamız, her hastamızın bütçesine uygun olacak şekilde belirlenmiştir. Tedavi süreci boyunca hastalarımıza detaylı bilgi verilir ve tedavi seçenekleri sunulur. Böylece hastalarımızın tedavi süreci hakkında bilinçli kararlar alması sağlanır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Deneyimli ve uzman hekim kadrosu
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş teknolojiye sahip ekipmanlar
  • Bireysel tedavi planları
Dt. Oğuz Kaan Göğebakan Diş Kliniği'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman hekim kadromuz, modern ekipmanlarımız ve bireysel tedavi planlarımız ile size en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Diş sağlığınızı önemsiyor ve güvenilir bir tedavi süreci geçirmek istiyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Dt. Oğuz Kaan Göğebakan Yorumlar - 1

user316830

Dt. Oğuz Kaan Göğebakan'a diş tedavim sırasında gösterdiği ilgi ve titizlikten çok memnun kaldım. Tedavi sürecim boyunca her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Ayrıca sonuçtan da çok memnun kaldım, dişlerimdeki sorunlar tamamen çözüldü. Kendisine çok teşekkür ederim.

8 Ekim 2024
Filiz Doldur

Filiz Doldur

Kesinlikle tavsiye etmiyorum ve gitmeyi dusunenlerde paralarini ve zamanlarini cope atmak istemiyorlarsa gitmesinler.22.000tl degerinde islem yaptirdik ve 22 saat kullanmadan yapilan dolguler tek tek dustu.yaptigi isin sorumlulugunu ustlenmeyen, musteri memnuniyetini zerre dusunmeyen bu kisinin tek amaci sadece cebine attigi para. Ama sunu belirtiyorum ki bizden aldiginiz 22.000 tl ve 1 gun bile kullanamadigim bu islem icin odedigimiz bu ucreti kesinlikle hak etmediniz ve helal de etmiyorum.

2023:09:24 12:31:43
Hasan Akdağoğlu

Hasan Akdağoğlu

Tavsiye üzerine gitmiştim, çok memnun kaldım. Hocalar, çalışanlar çok kibar ve işinde profesyonel insanlardı. Kesinlikle tavsiye ederim

2024:01:09 10:18:46
Adem Yılmaz

Adem Yılmaz

2022:12:29 03:42:13
Halit Gören

Halit Gören

2022:06:04 17:13:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı