Op. Dr. Sedat Koyunsever

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Op. Dr. Sedat Koyunsever

Op. Dr. Sedat Koyunsever, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir tıp merkezidir. Uzmanlık alanı göz hastalıkları olan Op. Dr. Sedat Koyunsever, modern teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Op. Dr. Sedat Koyunsever, uzun yıllardır göz hastalıkları alanında çalışmalarını sürdürmektedir. Gaziantep halkına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur.

Fiyat Politikası

Op. Dr. Sedat Koyunsever, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerin fiyatları, yapılan işlemlere ve tedavi sürecine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern teknoloji kullanımı
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Detaylı muayene ve tedavi yöntemleri
Op. Dr. Sedat Koyunsever'i tercih etmeniz için en önemli neden, uzman kadrosu ve modern teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmaya odaklanmasıdır. Sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir tıp merkezi olan Op. Dr. Sedat Koyunsever, göz sağlığınızı önemseyen bir yaklaşımla hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Op. Dr. Sedat Koyunsever Yorumlar - 1

user316828

Op. Dr. Sedat Koyunsever gerçekten alanında uzman ve deneyimli bir doktor. Kendisi hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı bir yaklaşıma sahip. Benim ameliyat sürecimde bana her adımda destek oldu ve her soruma sabırla cevap verdi. Kendisine sonsuz güvendiğimi ve minnettar olduğumu belirtmek isterim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

8 Ekim 2024
Sevil Yener

Sevil Yener

Hiç tereddüt etmeden gittim ameliyata girdim Sedat Hoca o kadar iyi bir hekim ki anlatamam. Bilgisi ilgisi becerisiyle bambaşka biri. Burun estetiği yaptırdım ben gece hastanede bile yatmama gerek kalmadı çok rahattım ağrım hiç olmadı şişlik morluk yok denecek kadar azdı belli bile olmuyordu. 7 ay oldu ameliyat olalı herkes ne kadar doğal yapılmış diye övüyor. Teşekkürler Sedat Hocam..

2023:08:19 13:36:23
Zeliha Mutlu

Zeliha Mutlu

Sedat Bey kesinlikle 1 numara bir doktor , ameliyat öncesi ve sonrasında cok ilgili ve alakalıydi sonuna kadar dinleyip istediğinizi bilen biri ,1 ay önce burun ameliyatı oldum resmen burnuma asigim.Kesinlikle tavsiye ediyorum . Iyiki Sedat bey i tanımışım

2023:07:29 14:12:22
Talip Işıkoğlu

Talip Işıkoğlu

Ameliyat olalı 2 yıl oldu belki Sedat Bey yorumu okur da hatırlar. Çok teşekkür ediyorum nefes alma sorunum düzeldi fazlasıyla memnunum.

2023:08:29 14:48:59
Hasan Titiz

Hasan Titiz

3 hafta önce operasyonumu geçirdim, çok az derecede şişlik oldu onun haricinde hiçbir şekilde morarmam olmadı. Şimdiden çok memnunum herkese tavsiye ediyorum iyi ki sizi seçmişim, emeklerinize sağlık.

2023:07:26 15:59:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı