Diş Hekimi Mahmut Yıldız Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Diş Hekimi Mahmut Yıldız Kliniği Gaziantep

Diş Hekimi Mahmut Yıldız Kliniği, Gaziantep şehrinde hizmet veren köklü bir diş sağlığı merkezidir. Kliniğimiz, uzman diş hekimleri ve deneyimli personeli ile modern teknolojiyi bir araya getirerek hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Mahmut Yıldız Kliniği, 2005 yılında Dr. Mahmut Yıldız tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce hastaya hizmet veren kliniğimiz, güvenilir ve kaliteli diş tedavileri ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 100 TL
  • Diş beyazlatma: 500 TL
  • Kanal tedavisi: 800 TL

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Güncel teknoloji ile donatılmış ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Diş Hekimi Mahmut Yıldız Kliniği'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, modern ekipmanlarımız ve hasta odaklı hizmet anlayışımız ile sizlere en iyi diş tedavisi deneyimini sunmayı hedefliyoruz. Sağlıklı ve güzel bir gülüş için bize güvenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Diş Hekimi Mahmut Yıldız Kliniği Yorumlar - 1

user316826

Gaziantep Diş Hekimi Mahmut Yıldız Kliniği'nde çok memnun kaldım. Diş hekimi oldukça ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
Ömer Faruk Ersoy

Ömer Faruk Ersoy

Merhaba herkese, implant yaptırmak için uzun araştırmalar, tavsiye üzerine Mahmut beyin tedavi etmesine karar verdim. Tedavi başlamadan bir çok yerli ve yabancı implant markaları ve kaliteleri hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildim. Yaşım genç olması sebebiyle kaliteli bilinen bir markaya karar verdik. Böylelikle uzun yıllar sorusuz olarak kullanmayı hedefledik. Son derece profesyonel bir şekilde tedavim sonuçlandı, dişim ile ilgili hiçbir sıkıntı kalmadı. Tedavimin süreci ile ilgili her aşamada bilgilendirildim. Herkese gözü kapalı tavsiye ederim. Çok teşekkür ederim.

2023:12:09 07:01:15
TALHA ŞAHİN

TALHA ŞAHİN

Herkese merabalar, dislerimi yaptirmam için Mahmut Hocan ın muayenehanesine geldim.İyi ki gelmişim sürecin başından sonuna kadar detaylı açıklamaları ve bilgilendirmeleri çok güzel kafanızda soru işareti kalmıyor.Çok memnun kaldım.Güleryüzleri ve ilgileri için ayrıca teşekkür ederim.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023:12:28 17:18:40
Zaher Syr

Zaher Syr

Babamın dişlerini yaptırdım fiyat konusunda hiç sorun yok hem ucuz hem yardım ediyorlar zaten herkese tavsiye ederim doktorun eli çok hafif acitmiyor hiç bı şekilde iş yeri de yol üstü ulaşımi çok kolay

2023:12:28 17:24:06
Aslı Yaman

Aslı Yaman

Antep'teki iş seyahatim sırasında dişimdeki ağrıdan dolayı tesadüfen tanıştım kendileri ile. Gayet nazik ve kibar bir şekilde ilgilendiler. Yıllarca dişçiye gitme fobimi sayesinde yendim. Gerçekten çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

2023:12:28 17:22:55
Elif Eylul Demir

Elif Eylul Demir

Gaziantepteki en iyi diş kliniklerinden birisi olabilir mahmut beye ve tüm ekibine en içten teşekkürlerimi sunuyorum sayenizde aynada kendime bakabiliyorum baktıkça mutlu oluyorum tüm özgüvenim yerine geldi teşekkürler 💗 implant tedavisinde bir numara

2023:12:27 15:56:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı