Gaziantep Perinatoloji (Riskli Gebelik) ve Kadın Doğum Doktoru Doç. Dr. Ali Özgür ERSOY

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Perinatoloji ve Kadın Doğum Doktoru Doç. Dr. Ali Özgür ERSOY

İşletme Tarihçesi: Gaziantep Perinatoloji ve Kadın Doğum Doktoru Doç. Dr. Ali Özgür ERSOY, uzun yıllardır riskli gebelikler ve kadın doğum alanında hizmet veren bir kuruluştur. Dr. Ali Özgür ERSOY, alanında uzman bir doktor olup, birçok başarılı operasyon ve tedaviye imza atmıştır.

Fiyat Politikası: Hizmetlerimiz için uygun fiyatlar belirlemekteyiz. Hastalarımızın sağlığı bizim için önceliklidir ve bu yüzden makul fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktayız.

  • Önemli Özellikler:
  • Perinatoloji ve kadın doğum alanında uzman doktorlar
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknoloji
  • Hasta odaklı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Riskli gebeliklerde özel tedavi ve takip imkanı
Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? Gaziantep Perinatoloji ve Kadın Doğum Doktoru Doç. Dr. Ali Özgür ERSOY'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman doktorlarımız, modern ekipmanlarımız ve hasta odaklı hizmet anlayışımız ile size en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Riskli gebeliklerde özel tedavi ve takip imkanlarımızla siz ve bebeğinizin sağlığı bizim önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Perinatoloji (Riskli Gebelik) ve Kadın Doğum Doktoru Doç. Dr. Ali Özgür ERSOY Yorumlar - 1

user316822

Doç. Dr. Ali Özgür ERSOY'a çok teşekkür ederim. Kendisi çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Benim riskli gebelik sürecimde bana çok yardımcı oldu ve her zaman yanımda oldu. Kendisine güvenim tam. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
Elif Selimoğlu

Elif Selimoğlu

Biz çok uzaklardan(çanakkale den) hocamıza geldik. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar rahatlıkla sorabildik. Güler yüzlü , insanı rahatlatan hekimliği için buradan da teşekkür etmek istedim. Eşim de hekim. Tıbbi anlamdaki memnuniyeti ve ozverisi için de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gönül rahatlığıyla gidilip çok çok mutlu çıkılacak değerli hocamız. İyiki varsınız.

2021:06:20 09:06:26
Melih Karaman

Melih Karaman

Kahramanmaraş’ da ikamet etmekteyiz. Bu bölgede detaylı ultrason için doktor arayışımız esnasında Dr. Ali Özgür hocamızı bulabildik. Gerçekten çok detaylı bir şekilde bebeğimizin tüm ayrıntıları inceledi ve sabırla tüm sorduğumuz sorulara cevap verdi. Bebeğimizi incelerken en ince ayrıntıları bile bize göstermeye çalıştı. Kalbin atışı, kanın pompalanması, damarların basınçları vs. Gerçekten çok başarılı bir doktor. Teşekkürler 🙏🏻

2021:11:09 06:07:35
Müslüm Çalışkan

Müslüm Çalışkan

Bir doktorun asistanının davranışı, doktorun kendisine ve hastalarına bakış açısını yansıtır. Muayene olmak için gittik ancak asistan gebe olan bir hastayı kapıdan kovmaya çalışıp ve içeriye girdiğimiz de güvenlik çağırıp dışarı çıkartmaya çalışması da durumun içler açısı. Paraya doymuş bir İŞLETME olsa gerek. Dürüstlük ve insanlık olarak makul bir seviye de değil.

2022:07:20 13:44:09
ahmet köse

ahmet köse

Hocamız alanında en tecrübeli ve en iyi hekimdir. Riskli gebelik için baş vurulacak ilk kişilerdendir. İnsanlar ile iletişimi ve gebe anne adaylarına yaklaşımı mükemmeldir.

2019:11:14 19:31:10
şahin ayşegül hifam yılmaz

şahin ayşegül hifam yılmaz

Kaliteli bir doktor.en ince ayrıntısına kadar bakıyor.işini iyi yapıyor.güleryüzlü.fiyatı pahalı.tavsiye ediyorum.memnun kaldık

2022:10:13 10:09:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:30
  • Salı 08:30–17:30
  • Çarşamba 08:30–17:30
  • Perşembe 08:30–17:30
  • Cuma 08:30–17:30
  • Cumartesi 09:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı