Diş Hekimi M.Mescut Çoban

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Diş Hekimi M.Mescut Çoban

Diş Hekimi M.Mescut Çoban, Gaziantep şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir diş hekimliği kliniğidir. Çalışmalarına başladığı günden bu yana kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışını benimseyen klinik, her zaman hastalarının memnuniyetini ön planda tutmuştur.

Tarihçe

Diş Hekimi M.Mescut Çoban kliniği, 1990 yılında Gaziantep'te kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana bölgenin önde gelen diş hekimliği merkezlerinden biri olmayı başarmıştır. Deneyimli ve uzman kadrosuyla her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemiştir.

Fiyat Politikası

  • Diş Hekimi M.Mescut Çoban kliniği, her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan klinik, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik klinik ortamı
  • Gelişmiş teknolojiye sahip ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Diş Hekimi M.Mescut Çoban kliniği, uzman kadrosu, modern ekipmanları ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir diş hekimliği merkezidir. Siz de sağlıklı ve güzel bir gülüşe sahip olmak istiyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Diş Hekimi M.Mescut Çoban Yorumlar - 1

user316796

Gaziantep Diş Hekimi M.Mescut Çoban'a gittim ve çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde çok ilgili ve profesyonel bir şekilde benimle ilgilendi. Ayrıca hijyen konusunda da oldukça titizdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
Ozlem Ulker

Ozlem Ulker

Tavsiye uzerine gittik fakat islem bile yapamadik yasadigimiz seyleri hatirladikca sinir oluyorum. Aklima gelince yorum yapmaya geldim.

2023:05:25 20:28:37
Gaziantep 27

Gaziantep 27

Tecrübeli hastalar ile iletişimi çok çok iyi bir doktor

2023:11:02 14:34:13
mehmet deniz

mehmet deniz

2023:01:29 17:52:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı