Evshop Şahinbey

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Evshop Şahinbey

Evshop Şahinbey, Gaziantep şehrinde ev dekorasyonu ve mobilya alanında hizmet veren bir mağazadır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Tarihçe

Evshop Şahinbey, 2010 yılında Gaziantep'te açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Mağaza, zamanla geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikası ile müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Evshop Şahinbey, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır.
  • Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı ürünler
  • Profesyonel ve yardımsever müşteri hizmetleri
  • Yaratıcı ve trend ürünler
Ev dekorasyonunda kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan Evshop Şahinbey'i tercih etmek, evinizi yenilemek veya dekore etmek isteyenler için harika bir seçenektir. Profesyonel ekibi ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, alışveriş deneyiminizi keyifli hale getirecektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Evshop Şahinbey Yorumlar - 1

user316792

Gaziantep Evshop Şahinbey Büyük Mağaza, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle beni oldukça memnun etti. Mağazada aradığım her şeyi bulabildim ve çalışanlar da oldukça yardımcı oldular. Fiyatlar da oldukça makul olduğu için alışverişimden çok memnun kaldım. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir mağaza.

8 Ekim 2024
Asosyal

Asosyal

Lanet olsun böyle insanlara. Depremde kaybettiğim annemin 75 tl gibi cüzi bir miktar borcu kalmış. Aradılar annem borçlu yatmasın dedim insan sandım ödedim.90 tl dediler sorun değil dedim. Ama telefonların ardı arkası kesilmedi. İsmimi bile bilmiyorlar ölmüş insanın ismi üzerinden faiz ekleyip yeni yeni borçlar çıkardılar. 5 tl idi 9 tl oldu sonra 12 sonra 16 sürekli bu minicik paralar yüzünden aranıyorum. Sizi cimere şikayet ettim. Terbiyesiz dolandırıcılar.

2023:11:20 10:11:44
Dr. Mustafa Kemal Arık

Dr. Mustafa Kemal Arık

Düzenli olarak alışveriş yaptığım bir kurum İDİ.14 ay önce almış olduğum ürünün garantisi ile ilgili bir problem yaşadım.Çalışma sistemlerini bilmiyorum ama bana ürünü o gün aldığımı kanıtlayacak şekilde fatura veremediler. Alternatif bir çözüm sunmadılarSorunu çözme noktasında da benim için yeterli gayreti göstermediler. Bu yüzden ömür boyu bu kurumdan alışveriş yapmayacağım.

2024:01:06 07:18:47
Fatma Yücel

Fatma Yücel

Resmi dolandırıcı vallahi resmen insanın aklıyla oynuyorlar kesinlikle kredi kartı kabul etmiyor istedikleri gibi giydiriyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum aslında daha çok yazacak şey var

2023:10:20 19:08:35
Ayşe İrem Ünal

Ayşe İrem Ünal

Çalışanlar doğal olarak ürün almanız için size yardımcı olmaya çalışıyor. 4 vermemin nedeni, bir çalışanına bunu istemiyorum dediğim zaman 'evine gelene yok mu diyeceksin' tarzında ikna ile satış yapmaya çalışması.

2022:12:17 11:30:56
Ramazan Koçoğlu

Ramazan Koçoğlu

taksitli telefonda 25 yaş şartı var ve eğer 25 yaş altına ise evli değilseniz anne baba imzası olmadan telefon verilmiyor.. gitmeden önce bilgi vermek istedim

2021:12:04 01:23:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–20:00
  • Salı 09:30–20:00
  • Çarşamba 09:30–20:00
  • Perşembe 09:30–20:00
  • Cuma 09:30–20:00
  • Cumartesi 09:30–20:00
  • Pazar 11:00–20:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı