Diş Hekimi Hüseyin Terlemez

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Diş Hekimi Hüseyin Terlemez - Gaziantep

Diş Hekimi Hüseyin Terlemez, Gaziantep şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir diş hekimliği kliniğidir.

Tarihçe

Diş Hekimi Hüseyin Terlemez kliniği, 1990 yılında Dr. Hüseyin Terlemez tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz modern teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Kliniğimiz, her kesime hitap edebilmek için uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Tedavi planları ve fiyatlandırmalar konusunda şeffaf bir politika izlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Güncel teknolojiyi kullanma
  • Geniş hizmet yelpazesi
Diş Hekimi Hüseyin Terlemez'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, modern teknolojiyi kullanmamız, uygun fiyat politikamız ve geniş hizmet yelpazemizle sizlere en iyi diş sağlığı hizmetini sunmaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Diş Hekimi Hüseyin Terlemez Yorumlar - 1

user316780

Gaziantep Diş Hekimi Hüseyin Terlemez gerçekten çok başarılı bir diş hekimi. Tedavi sürecimde çok ilgili ve profesyonel davrandı. Ayrıca işini titizlikle yapan bir hekim olduğunu da gözlemledim. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
Ercan Bozkır

Ercan Bozkır

Kesinlikle tavsiye edilmeyecek tecrübesiz ve öngörüsüz bir dişçidir kendileri. Çekilmeyecek dişimi çekmeye kalktı ve onuda eline yüzüne bulaştırdı. Muayenehanesinden kalkıp cerrah a gitmek zorunda kaldım. Üstelik normal çekime ödeyeceğim parayı 3 katıyla ödemek zorunda kaldım. Yorumu okuyan arkadaşlardan ricam daha iyi dişçiler var kendinizi ve dişinizi tehlikeye atmayın. !!!

2019:07:31 06:54:10
Ali Uyar

Ali Uyar

Uzun süredir korkumdan gidemedigim dis hekimi fobimi kisa surede yenmeme neden oldu. Ozellikle hekim ve calisma arkadaslarinin guler yuzlu olmasi, klinigin temizligi ve modern duruşu beni büyüledi. Hüseyin hocama teşekkurlerimi sunuyorum.

2019:06:15 08:15:44
Abdulkadir Pektaş

Abdulkadir Pektaş

Sıcak ve güvenilir ortamı, güler yüzlülüğü, temizliği, sağlığa verilen önem ve hijyen... Bir diş hekiminde aradığım herşey vardı. Hüseyin Bey e çok teşekkürler.

2019:06:15 10:06:16
Cengiz Kordeve

Cengiz Kordeve

1 yıldır çekmedigim kalmadı diş korkum çok fazlaydı komşumun tavsiyesi üzerine gittim ve iyi kide gitmişim karşımdaki hemde psikoloktu neler yapacagımızı nazik bir dille dakikalarca anlattı ve korkumu yenmemi sagladı.ellerinizee saglık hüseyin bey güler yüzünüz ve samimiyetiniz hiç bitmesin.kesinlikle tavsiye edecegim bir diş hekimi.beşarılarınızın devamını dilerim

2019:07:31 17:39:48
Gülseren Çiftçi

Gülseren Çiftçi

Tam aksine, Hastalarını memnun etmek için özel zaman ayıran ve yapacağı işi en ince ayrıntılarıyla hastasına anlatan işinde gerçekten çok başarılı bir hekim tavsiyelerle gidip çok memnun kaldığım diş korkumu yenip seve seve gittiğim bir klinik temiz hijyenik ve çok ilgili bir hekim saygılarımı sunar başarılarının devamını dilerim Hüseyin bey

2019:07:31 14:35:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–13:30
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı