Op. Dr. Ömer Dai Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Op. Dr. Ömer Dai Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği

Op. Dr. Ömer Dai Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, Gaziantep şehrinde hizmet veren öncü bir sağlık kuruluşudur. Kliniğimiz, kadın hastalıkları ve doğum alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Tarihçe

Kliniğimiz, 2005 yılında Op. Dr. Ömer Dai tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce kadına sağlık hizmeti sunarak güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Kliniğimiz, her hastanın bütçesine uygun fiyatlarla hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli sağlık hizmetini uygun fiyatlarla sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadın hastalıkları ve doğum doktorları
  • Modern ve donanımlı tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Güvenilir ve saygın bir isim
Op. Dr. Ömer Dai Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Kadın sağlığı konusunda her türlü ihtiyaca cevap veren kliniğimiz, hastalarına güvenli ve konforlu bir tedavi deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Op. Dr. Ömer Dai Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Yorumlar - 1

user316768

Op. Dr. Ömer Dai'ye muayene oldum ve çok memnun kaldım. İlgili, güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
Mustafa Süral

Mustafa Süral

Eşime hamilelik ve doğum sırasında gösterdiği ilgiden dolayı Ömer Bey’e teşekkür ediyorum. Kendisinin yönlendirme ve müdahalesiyle eşimin doğum sancılarından dolayı yaptığı sezaryen isteğini normal doğuma yönlendirerek çok güzel bir doğum gerçekleştirdi.

2023:10:17 16:34:29
mamet kara

mamet kara

Gerçekten mesleki bilgi beceri başta olmak üzere yok böyle bir kadin doğum uzmanı, abartmıyorum .... Allah sizi yetistiren anne babadan razı olsun...

2023:04:15 11:09:34
Abdulkadir Şeyma

Abdulkadir Şeyma

3. Çocuğumun hamilelik sürecinde Ömer bey tarafından takip edildim. Dr Ersin Aslan da tanıştığım Dr Beyle daha sonra da takibe devam ettik İşinin ehli olan Doktorumuz maddiyat gözetmeden anne adayının ve bebeğinin menfaatleri doğrultusunda kararlar alıyor Takip konusunda çok hassas tüm mesajlarınıza en kısa sürede cevap veriyor tüm kaygılarını ve korkularınizi anlayarak destek oluyor hamilelik gibi uzun ve yorucu süreci sağlıkla atlatıp bebeğimi kucağıma aldığım için Allah'a Hamd Kendisine teşekkür ediyorum

2019:10:29 08:43:00
Mustafa Mustafa

Mustafa Mustafa

Eşimin hamilelik sürecinde Dr Beyle tanıştık . Telefon yada mesajlarımiza anında dönüş yapmasına önce çok şaşırmıştım. Çok ilgili oluşu ve her zaman yanımizda olduğunu bilmek çok güven verici. Allah gönlüne göre versin Dr Bey . İyi, yardımsever insanları kendileri gibi iyi ve yardım sever insanlarla karşılaştırsın.

2019:11:09 19:20:27
Yasemin Yeler

Yasemin Yeler

Gaziantep in abartısız en iyi kadın doğumdoktoru diyebilirim . Harika bir sistemi ve müthiş gebe takip sistemi var. Sakin , bilgili , güleryüzlü karakteri ile doğum sürecini çok kolay atlatıyorsunuz.

2022:02:24 13:24:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–14:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı