Diş Hekimi Adile AVCI AYRANCIOĞLU

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Diş Hekimi Adile AVCI AYRANCIOĞLU

Diş Hekimi Adile AVCI AYRANCIOĞLU, Gaziantep şehrinde hizmet veren deneyimli bir diş hekimidir. 20 yılı aşkın tecrübesi ile müşterilerine kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Adile AVCI AYRANCIOĞLU, 2000 yılında Gaziantep'te kendi kliniğini açarak hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde birçok hasta tarafından tercih edilen bir diş hekimi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Diş Hekimi Adile AVCI AYRANCIOĞLU, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir diş hekimi
  • Modern ekipmanlar ve teknolojiler kullanılarak hizmet verilmesi
  • Hasta odaklı yaklaşım ve güler yüzlü personel
  • Acil durumlarda hızlı ve etkili çözümler sunulması
Diş Hekimi Adile AVCI AYRANCIOĞLU'nu tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ve deneyimli bir ekip tarafından hizmet verilmesi, modern ekipmanlar kullanılması ve müşteri memnuniyetinin ön planda tutulması gibi özellikler, sizin için en iyi diş sağlığı hizmetini almanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Diş Hekimi Adile AVCI AYRANCIOĞLU Yorumlar - 1

user316764

Diş Hekimi Adile AVCI AYRANCIOĞLU çok ilgili ve profesyonel bir diş hekimi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Ayrıca klinik hijyenik ve modern ekipmanlarla donatılmıştı. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

8 Ekim 2024
Kübra Pekmez

Kübra Pekmez

Diş koltuğuna aşırı derecede fobim olmasina rağmen gittiğimde gördüğüm güler yüz bana güven verdi. Sadece Gaziantep için değil her şehire böyle bir diş hekiminin lazım olduğunu düşünüyorum. Hem yaptığı tedaviyle hem ilgilenmesiyle örnek gösterilicek bir hekim. Kendisine çok teşekkür eder çevremdekileri de yönlendireceğimi bilmenizi isterim. ☺️

2020:12:03 08:39:14
Dilek Göçmen

Dilek Göçmen

Güler yüzlü, ilgili, çözüm odaklı ve hastaya kibar yaklaşan doktoruma çok teşekkür ediyorum.İşlerini severek yaptıkları özenlerinden anlaşılıyor. 10 yılı aşkın bir çürükle gezerken ve artık dişimden umudu kesmişken bütün kontrollerimi yapıp dişimi kurtardı. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

2021:08:20 08:49:59
Muhammet Avcı

Muhammet Avcı

Dişlerimde çok fazla sorun yaşıyordum 1 yıldır o kadar diş hekimine gitmeme rağmen sonunda bir yakın arkadaşımın tavsiyesi ile geldim ve çok memnun kaldım. Ve pandemi sürecinde hijyen konusunda gerçekten aşırı hassaslar. Ve konum ulaşılabilir olması ve iş yerime yakın olması ayrı bir artı.

2020:09:21 13:07:02
Cengiz Polat

Cengiz Polat

Kliniğe girer girmez güleryüzlü personeli sizi karşılıyor ve pozitif enerjiyi hissediyorsunuz. Butik klinik anlayışıyla kendinizi ev rahatlığında hissettiriyorlar. Adile hanımın enerjisi ve pozitifliği ile de doğru yerde olduğunuzu anlıyorsunuz. Adile hanım öncelikle dişlerimin durumu ve tedavim için gerekli tüm bilgilendirme ve aşamaları bir bir anlattı. Tedavimin başından sonuna kadar %100 memnuniyet ile tedavim bitti.Gözünüz kapalı gidin derim 😉

2021:01:14 15:28:31
Hacer Kürkçü

Hacer Kürkçü

Elinin hafifliği ve yeteneği tek kelimeyle kusursuz. 🙏Çevremde ki insanlar implant 'ın ne kadar zorlu bir işlem olduğunu anlatıp durdular ben de tavsiye üzerine gittiğim adile hanımın kliniğin de ne kadar da gereksiz yere strese girdiğimin farkına vardım.Sıcak kanlı ve profesyonel bir hekim.Gaziantep de güleryüzlü ve bir o kadar da işine sadık bir hekim görmedim.İyi ki de gitmişim çok teskkurler...😇🙏

2019:10:10 08:51:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–18:00
  • Salı 09:30–18:00
  • Çarşamba 09:30–18:00
  • Perşembe 09:30–18:00
  • Cuma 09:30–18:00
  • Cumartesi 09:30–14:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı