dentgroup Gaziantep – Şehitkamil

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Dentgroup Gaziantep - Şehitkamil

Dentgroup Gaziantep - Şehitkamil, Gaziantep şehrindeki en önde gelen diş kliniklerinden biridir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan klinik, modern teknolojiyi kullanarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Dentgroup Gaziantep - Şehitkamil, 2000 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, kaliteli ve güvenilir diş hizmetleri sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

  • Diş tedavilerinde uygun fiyatlar
  • Ödeme kolaylıkları ve taksit imkanları
  • Sigorta kabulü

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş dijital teknoloji kullanımı
  • Acil diş tedavisi imkanı
Dentgroup Gaziantep - Şehitkamil'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, modern teknolojiyi kullanması, uygun fiyat politikası ve müşteri memnuniyetini ön planda tutması gibi özellikleriyle size en iyi diş hizmetini sunmaya hazırdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil dentgroup Gaziantep – Şehitkamil Yorumlar - 1

user316608

Gaziantep Dentgroup Şehitkamil'de bulunan diş hekiminden çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde çok profesyonel ve titiz bir şekilde ilgilendiler. Çalışanlar da son derece nazik ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
Kadir Berke

Kadir Berke

Dentgroup ailesiyle Eylül 2023 te tanıştım.Dislerim çok kötü durumdaydı ve dişçi korkum vardı.Sevgi hocamla tanıştık guleryuzlu,ilgili ve samimi davrandı.Bana dişlerimin o anki durumu hakkında ve yapilabilecek herseyi detaylı bir şekilde anlattı. Akabinde Emek hocamla tanıştık.O da guleryuzlu,ilgili ve samimiydi.Onunla da görüştük,o da durumum hakkında detayli bilgi verdi.Dis serüvenime başladım böylece.12 yildir kullanmis oldugum protezler cok kötü durumdaydi,dis etlerim morarmisti.Sevgi hocam her aşamada (dis çekimi,kanal tedavisi,dolgu,implant,ölçü alimi ..vb) aşırı hassas,ilgili,guleryuzlu,profesyonelce davrandı ve Emek hocamızla beraber 28 adet zirkonyum ve 2 implantimi aynı hassasiyetle,profesyonelce davranarak yaptılar.Çok memnunum.Iyi ki dentgroup ailesiyle tanışmışım,bana yeni bir gülüş, güven ve en önemlisi sağlıklı dişler verdiler.Ayrica ortam son derece temiz,butun ekip guleryuzlu,samimi ve ilgiliydi.Bana kendi ailelerinin dişini yaparken ilgili davranıyor ya insan öyle bir yaklaşımda bulundukları için başta Sevgi Çelik hocam ,Emek Erdem hocama ve tüm ekibe cok teşekkür ediyorum.Sira çocuklarimda:)Benim gibi durumda olanlar varsa gözü kapalı, güvenle gelerek ve güzel,sağlıklı bir gülüşle çıkacağınizdan eminim......Çünkü ben öyle çıktım dentgruptan...

2024:01:06 09:17:23
Aysegül

Aysegül

Hijyen, çalışanların ilgisi, Dr Emek hanımın kalitesiyle tam anlamıyla aradığım klinikti. Yirmilik dişim sorunsuz bir şekilde çok kısa sürede çekildi. Bundan sonra başka kliniğe gitmem

2023:12:27 16:17:32
Emre Tekin

Emre Tekin

Öncelikle bu kliniği seçerken böyle güzel insanlarla karşılaşacağımı düşünmemistim, hasta, doktor, asistan ilişkisi değil de sanki bir ailenin içerisindeydim. Sevgi hocama lamine yaptırdım ben ve çevremde ki herkes çok beğendi, bir kere daha yaptırmak gibi düşüncem olsa yine bu kliniği seçerdim, herşey için teşekkür ederim sevgi hocam, gözleriniz hep güler umarım 🙂

2024:01:08 07:49:17
K E

K E

Klinikle invisalign tedavisi ile tanıştım. Tedavim yeni bitti. Tedavinin başında cok tereddüt etmiştim. Sonuç mukemmel. Emek Hanım çok özenli şeklilde tedaviyi tamamladı. Emek Hocama ve tüm klinik çalışanlarına çok teşekkür ederim. Herekese tavsiye ediyorum. Bundan sonraki tek adresim dentgroup.

2022:11:21 09:58:13
Tugba Akinal

Tugba Akinal

Dent group Gaziantep Emek Erdem hn iş hakimiyeti,isabetli teşhis ve tedavileri yanısıra hafif eli ile diş hekimi fobinizi yıkacak . Ben memnun kaldım ve 8-10 yakınımıda yönlendirdim herkes memnun kaldı. Hala bir diş hekimiz yok veya alternatif arıyorsanız hiç düşünmeden @dremekerdem👍

2022:10:20 14:20:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı