Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Bumba Kids Gaziantep

Bumba Kids Gaziantep, Gaziantep şehrinde çocuklar için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan bir oyun merkezidir. 2010 yılında kurulan işletme, çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak birçok etkinlik ve oyun alanıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Bumba Kids Gaziantep, çocukların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur. İşletme, uzman eğitmenler tarafından hazırlanan etkinliklerle çocukların hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlamayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Bumba Kids Gaziantep, çocukların ve ailelerin bütçesini düşünerek uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Günlük giriş ücretleri ve abonelik seçenekleri ile herkesin kolaylıkla faydalanabileceği bir fiyat politikası benimsemektedir.

Önemli Özellikler

  • Çocuklar için eğlenceli ve öğretici aktiviteler
  • Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikler
  • Farklı oyun alanları ve etkinlikler
  • Güvenli ve temiz bir ortam
Bumba Kids Gaziantep, çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayan bir oyun merkezi olmanın yanı sıra, eğitici etkinliklerle de çocukların gelişimine katkıda bulunmaktadır. Ailelerin güvenle çocuklarını bırakabileceği bir ortam sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Bumba kıds gaziantep Yorumlar - 1

user316546

Gaziantep Bumba Kids mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Çocuklar için çok şık ve kaliteli kıyafetler bulabileceğiniz bir mağaza. Personel de çok ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
tanju kargı

tanju kargı

Aldığım ürün çocuğuma küçük olduğu için iki gün sonra değişim yapmak için mağazaya gittim ürününün kutusu olmadığı için değişim yapılmadı ısrar edince kutulu bir ürün almam gerektiği söylendi ama aldığım ürün ile iade etmek istediğim ürünün kutuları dahi farklı boyut olarak dahi dağlar kadar fark var ilk defa bu mağazadan alışveriş yaptım ve içler acısı müşteri memnuniyeti diye bi kavram yok,satış sonrası ilgi alaka yok 1 müşteri 1 ürün,1 ürün 10 müşteri,10 müşteri 100 müşteri kesinlikle 1 yıldızı dahi hak etmiyor

2019:01:14 05:38:58
Seray GüL

Seray GüL

Az önce mağazadan çıktım hediye gelen bir takımı değiştirmek için gelmiştim fakat değişim tarihi birkaç gün geçmişti bende yoğunluktan gelememiştim ve kıyafetler denenmemişti bile mağazadan alındığı gibi ama kesin olarak hiç dinlenilmeden günü geçmiş değşştiremeyiz denildi tabiki kurallar vardır ama ekstrem durumlarda da yardımcı olunabilir keşke biraz daha çözüm odaklı bir anlayışınız olsaydı iki çocuklu biri şu andan itibaren mağazanıza uğramayı hiç düşünmüyor.

2018:09:11 10:44:40
Duran Subaşı

Duran Subaşı

Harika bir magaza her keseye göre ürün var.ürünler kaliteli değişimde zorluk çıkarmadılar

2019:07:08 13:58:32
Erdem Öcalan

Erdem Öcalan

Çocuklar için kaliteli ürünlerin adresi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2018:05:13 12:48:25
Şafak TOPALLAR (İnternet Reklam Evi)

Şafak TOPALLAR (İnternet Reklam Evi)

Tecrübeli kaliteli güvenilir.

2018:05:13 02:24:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 10:00–21:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı