Ford Doğanlar Otomotiv

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Ford Doğanlar Otomotiv Gaziantep

Ford Doğanlar Otomotiv, Gaziantep şehrinde hizmet veren köklü bir otomotiv firmasıdır. 1990 yılında kurulan firma, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Ford Doğanlar Otomotiv, 30 yılı aşkın bir süredir Gaziantep ve çevresinde Ford marka araçların satışı, servisi ve yedek parça hizmeti vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, uzman kadrosuyla güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Ford Doğanlar Otomotiv, müşterilerine rekabetçi fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Kaliteli ürün ve hizmetleri uygun fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini sağlamayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli yedek parça ve servis hizmeti
  • Müşteri odaklı yaklaşım
  • Güvenilir ve dürüst hizmet anlayışı
Ford Doğanlar Otomotiv'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve rekabetçi fiyatları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma olmaları, tercih sebeplerinden sadece birkaçıdır. Siz de Ford Doğanlar Otomotiv'i tercih ederek güvenilir ve kaliteli hizmet alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Ford Doğanlar Otomotiv Yorumlar - 1

user316188

Gaziantep Ford Doğanlar Otomotiv Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde sorunum hızlı bir şekilde çözüldü ve memnun kaldım. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
Mehmet Eyyüp ÖZSÖYLER

Mehmet Eyyüp ÖZSÖYLER

İlgili ve alâkalı personeli ile aracınız konusunda her şeyi ellerinden geldiğince aydınlatmaya çalışarak yardımcı oluyorlar. Bekleme salonunda yeterli alan bulunuyor ve sıcak soğuk içecek ikramı var. Ulaşımı merkezi bir konumda. Garanti konusunda bana sorunsuz yardımcı oldular. Teşekkür ederim 👍

2023:10:07 02:21:52
Tasdemir Ercan

Tasdemir Ercan

Abi herkes çok yoğun çaycısına kadar herkes birbirine iş satıyor ilgi alaka hiç yok tek olmanın vermiş olduğu bir güven var bir Ford bayisi daha olsa ah keşke….

2023:10:20 07:36:21
Belle

Belle

Telefonlara bile cevap vermeyen bir servis dakikalarca hatt bekliyorum...yok birinci sıradasınız yok hat meşgul sesli yanıtla oyalayıp duruyor...bir işinizde düzgün olsun bere....

2023:07:22 11:41:20
Jiyan

Jiyan

Tam anlamıyla insanları kazıklamaya yönelik kurulan bir işletme.

2023:10:29 00:29:49
Abdullah GÜVEN

Abdullah GÜVEN

başıboş yöneticisi yokmuş gibi herkes kafasına göre takılıyor ilginç yaaa...

2023:10:09 18:21:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–17:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı