PSA Muzaffer Otomotiv Peugeot & Citroen

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep PSA Muzaffer Otomotiv Peugeot & Citroen

PSA Muzaffer Otomotiv Peugeot & Citroen, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir otomobil satış ve servis merkezidir. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır Peugeot ve Citroen marka araçların satışı, bakımı ve onarımı konusunda müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

PSA Muzaffer Otomotiv Peugeot & Citroen, 30 yılı aşkın bir süredir Gaziantep ve çevresinde otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, uzman kadrosu ve tecrübeli çalışanlarıyla sektörde güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Orjinal yedek parça kullanımı
  • Tecrübeli ve eğitimli servis personeli
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
PSA Muzaffer Otomotiv Peugeot & Citroen'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlar, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile işletmemiz, araç sahiplerinin güvenle tercih edebileceği bir otomotiv merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil PSA Muzaffer Otomotiv Peugeot & Citroen Yorumlar - 1

user316046

Gaziantep PSA Muzaffer Otomotiv Peugeot & Citroen Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamir işlemleri sonrasında hiçbir sorun yaşamadık ve memnun kaldık. Personelin ilgisi de oldukça olumluydu. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
Gezen Adam (Ervah-ı Ezelden)

Gezen Adam (Ervah-ı Ezelden)

Güzel ve ilgili bir servis. Ustalarından çıraklarına kadar gayet güzel ilgilendiler. Arıza tespiti ve tamiri konusunda gayet başarılı bir hizmet aldım. Muzaffer usta ve Doğukan usta başta olmak üzere bütün ekibine teşekkür ederim.

2023:12:06 05:37:14
Mehmet KARAARSLAN

Mehmet KARAARSLAN

Öncelikle Muzaffer usta, Oğulları ve çalışmalarına teşekkür ederim, İki seferdir gidiyorum kalabalık olmasına rağmen yardımcı oldular. Peugeot 308 aracım için gittim arıza tesbiti ve ardından hemen tamire başladılar, kalabalık ama iş hızlı dönüyor gerçekten, ustada çalışanlar da ilgili güler yüzlü ve çözüm odaklı, ben çok memnun kaldım fiyat konusunda uygun olduğunu düşünüyorum, Gaziantep te bundan sonra gideceğim yer kesinlikle Muzaffer usta olacaktır kendilerine hayırlı bereketli kazançlar dilerim🙏🙏

2023:10:16 10:15:16
mehmet özkurt

mehmet özkurt

İşletme de aile sıcaklığıyla karşılaştım Gaziantep ye böyle iyi ustalar olduğunu görmek beni şaşırttı Peugeot Citroen Opel araçlara bakıyorlarmış tek dalda olmaları beni mutlu etti. Arabamın en azından A dan Z ye herşeyinden anlıyorlar Muzaffer usta ve oğlu Doğukan bey çok illgilendiler parçalar hakkında bilgi verdiler ve garantili araçlara bakıyorlar ve garanti bozulmuyor . Umarım heryerde böyle servisler olur

2023:11:02 10:57:51
Kimin hocası buu

Kimin hocası buu

C4 aracım için gittim Muzaffer abi çok ilgiliydi.Uzun zamandır uğraştığım ön tekerden gelen ses sorununu kısa bir yol testi ile hemen çözdü. İşinin ehli bir işletme.

2023:11:30 09:41:34
Hamra Mehmet ÖZDEMİR

Hamra Mehmet ÖZDEMİR

Aracı söz verdiği şekilde ve zamanda teslim etti. Araç anında kendini gösterdi. Baskı balata, triger, devirdaim ve ufak tefek ne varsa hallettiler. Güler yüzlü ve işinin ehli ekip. Fiyat normal.

2023:10:16 17:19:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–17:30
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı