Eurorepar Car Service Gaziantep Setcar Otomotiv

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eurorepar Car Service Gaziantep Setcar Otomotiv

Eurorepar Car Service Gaziantep Setcar Otomotiv, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir otomotiv bakım ve onarım merkezidir. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Setcar Otomotiv, 2000 yılında Gaziantep'te kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, sürekli olarak kendini geliştirerek sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Fiyat Politikası

Setcar Otomotiv, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerinde şeffaf bir fiyat politikası izleyen işletme, müşterilerine her zaman en uygun fiyatları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Eurorepar Car Service Gaziantep Setcar Otomotiv'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile işletme, aracınızın bakım ve onarım ihtiyaçlarını karşılamak için en doğru adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Eurorepar Car Service Gaziantep Setcar Otomotiv Yorumlar - 1

user315962

Gaziantep Eurorepar Car Service Gaziantep Setcar Otomotiv Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde sorunum hızlı bir şekilde çözüldü ve ekstra masraflar çıkarmadılar. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
Onur Ozturk

Onur Ozturk

Eurorepar ile aracıma yağ bakımı filtre değişimi, fren ve Disk değişimi yaptırdım. Uçuk fiyatlar yok. İlgi alaka ve hız gayet kabul edilir. Saygı çerçevesinde şehir içinde tamir ve bakım hizmeti arıyorsanız muhakkak düşünün derim. Aracımı talebim olmadan yıkamaları da ayrı bir incelik. Tüm çalışanlara ustalara Teşekkürler 🤝

2023:06:13 13:22:23
Ayse Govler

Ayse Govler

Oldukça ilgili ve güler yüzlü çalışanları sayesinde aracımdaki sorun kısa süre içinde çözüldü. Sanayi trafiğine girmeden aracınızı teslim edebileceğiniz güvenilir bir işletme. İlgileri için teşekkür ediyorum.

2023:12:14 07:29:29
Birgül Ataş

Birgül Ataş

Aracımın bakımı için götürdüm. Evime yakın olması nedeniyle tercih ettim. Yapılan işlemlerden ve aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Şehir içerisinde olması çok büyük avantaj. Tavsiye ederim.

2023:11:30 16:14:58
Baki Eşim

Baki Eşim

Gaziantep'te güvenilir servis hizmeti için tek adres. Sanayinin gürültüsüne kalabalığına girmeden temiz uygun fiyatli hizmet sağlayan bir firma herkese tavsiye ederim

2023:12:08 07:09:55
F D

F D

İlgi alaka ustalık süper olan bir yer başka yerlerde pahalıya yaptırma...Buraya geldim hem uygun hem de güvenerek arabamın tamiri yaptırdım şiddetle tavsiye ederim

2023:12:09 10:15:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–16:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı