Garenta Gaziantep Şehir Araç Kiralama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Garenta Gaziantep Şehir Araç Kiralama

Garenta Gaziantep Şehir Araç Kiralama, Gaziantep şehrinde araç kiralama hizmeti sunan bir kuruluştur. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir araç kiralama imkanı sağlayan Garenta, geniş araç filosu ile her türlü ihtiyaca uygun seçenekler sunmaktadır.

Tarihçe

Garenta Gaziantep Şehir Araç Kiralama, sektördeki deneyimli ve uzman kadrosuyla 2010 yılından beri hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her geçen gün daha da büyüyerek sektördeki önemli bir konuma gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek kiralama seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • Kasko ve sigorta hizmetleri
  • 24 saat yol yardımı
  • Uygun fiyatlar
Garenta Gaziantep Şehir Araç Kiralama, kaliteli hizmet anlayışı, geniş araç filosu ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir araç kiralama firmasıdır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Garenta Gaziantep Şehir Araç Kiralama Yorumlar - 1

user315930

Gaziantep Garenta şehir araç kiralama hizmetinden çok memnun kaldım. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
Mehmet taşdemir

Mehmet taşdemir

Bugüne kadar hep bu firmadan araç kiralarım.Çalışanlar gayet samimi ve Güleryüzlü. Şimdiye kadar Hiç bir sorun yaşamadım .Ne zaman araç kiraladıysam hepsi son model ,temiz ve bakımlı araçlardı.Garenta şehir merkezi içinBir kaç önerim olucak ,- Açılış kapanış saatlerinin biraz daha esnetilmesi- Vale hizmetinin sunulması ... bu konulara el atılırsa daha iyi olacağını düşünüyorum..saygılarımla

2023:11:18 16:02:54
C,nik Saim

C,nik Saim

Sizin firmaniz da boyle insanlari madur ettiyseniz yazi sezonunda dahada cok kötü yorum göreceksiniz bu sizlerin burda müşteri kaybi olacaktir Bende madur edildim ama cok yorum gelecek size cunku hep insanlar madur oliyolar yalancisiniz ispatli istersen ispati burda yayinlarim

2023:10:17 14:43:24
mehmet seleci

mehmet seleci

İnternet üzerinden o bilet üzerinden garenta rent a cardan araç kiraladık akşam garenta Gaziantep merkez şubesine vardık Findeks raporum çok iyi olmasına rağmen olumsuz denilerek araç verilmedi mağdur olduk kesinlikle bu şubeden araç kiralamıyacağım.

2023:08:26 19:10:29
Onur Şallı

Onur Şallı

Gaziantep Garenta şehir merkezi ofis personeli her konuda yardımcı olmaktan kaçınmadı. Güleryüzlü ve samimiydiler. Kurumsaldan şaşmamamız gerektiğini bize gösterdiler, teşekkürler.

2023:08:31 22:06:57
RESUL KARNIYARIK

RESUL KARNIYARIK

5 para etmez bir daha asla///Mailden ulasayimda ne rezil bi firma oldugunuzu kimse bilmesin degil mi :)) hahaha

2024:01:03 03:30:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 09:00–19:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı