Rent Go Gaziantep

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Rent Go Gaziantep

Rent Go Gaziantep, Gaziantep şehrinde bulunan bir araç kiralama şirketidir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren şirket, geniş araç filosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla öne çıkmaktadır.

Tarihçe

Rent Go Gaziantep, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan şirket, profesyonel ve deneyimli kadrosuyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24/7 müşteri desteği
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Kasko ve sigorta hizmetleri
Rent Go Gaziantep'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlar, geniş araç seçenekleri ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sizlere en iyi araç kiralama deneyimini sunmayı hedefliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Rent Go Gaziantep Yorumlar - 1

user315922

Gaziantep Rent Go firmasından araç kiraladım ve çok memnun kaldım. Araç temiz ve bakımlıydı, personel ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Ekim 2024
Mehmet taşdemir

Mehmet taşdemir

34 RGB 694 plakalı aracı 10 günlüğüne teslim almak için gittim . Aracı fotoğraflama gerek olmadığını söylediler .Bende kurumsal firma olduğundan güvenerek gözle görülen yerler hariç detaylı aracı incelemedim.10 günün sonunda aracı teslim ederken bir personel sanki daha önceden kazalı bölgesini biliyormuş gibi eğilip aracın altına baktı burda sürtünme ve taş izi var dedi. Bende ne taşa çıktım ne kazaya karıştım dememe rağmen avuç kadar taş izi için benden tutanak tutmamı istediler . Hastaneye git kan testi alkol testi ifade derken belki 5 saatim öyle gitti.3 gün sonrada kazalı bölge için kartımdan 375 ₺ kesildi . Kurumsal bir firma küçük bir taş parçasını bu kadar abartıyorsa büyük kazaları napar bilmiyorum.Bu firmadan ilk ve son kiralamamdı bir daha asla bu firmadan araç kiralamam.Sizde kiralamayın çünkü merdiven altı yerlerden farkı yok!! aman dikkat !!!

2023:07:14 12:51:19
Cihan BAĞLI

Cihan BAĞLI

Kurumsal ve güvenilir bir firma tek günlük araç ihtiyacım vardı yardımcı oldular. Şehitkamil şubesindeki sorumlu abiye de teşekkür ederim.

2023:12:25 13:30:21
Tugrul Oguz

Tugrul Oguz

Herşey yolunda yapıldı. Ancak dünyada genel olarak uygulanan depoyu dolu al dolu bırak metodu olsa iyi olurdu. Müşteri depoyu boş bırakmak için uğraşmaz, yakın bir istasyondan doldurup teslimini yapardı.

2023:11:12 17:22:32
vahide culban

vahide culban

İlgi ,alaka ve konforlu araçlarınızla muhteşem bir yolculuk yaşadık . Kaliteli hizmetiniz için teşekkür ederiz. Araç kiralama da gönül rahatlığı ile ulaşacağım tek adres.

2023:09:15 17:32:04
Mustafa Anlı

Mustafa Anlı

Merhabalar. Rent Go firmasını kesinlikle tavsiye ediyorum. Araçlarının kalitesi uygunluğu bakımından sürekli tercih ettiğim bir firma. Personellerin müşterilerle diyaloğu ve ilgisi çok iyi. Özellikle Cihan bey ve Adem beyin işlerini severek yaptıklarına sürekli şahit oluyorum. Rent Go ailesine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

2023:09:18 10:48:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 09:00–19:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı