parkk istasyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Park İstasyon

Gaziantep Park İstasyon, şehirde bulunan en modern ve güvenli otopark hizmeti sunan bir kuruluştur. Müşterilerine araçlarını güvenle bırakabilecekleri geniş ve konforlu otopark alanları sunmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Park İstasyon, 2010 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla şehirde tercih edilen bir otopark işletmesi olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Günlük otopark ücreti: 20 TL
  • Aylık abonelik: 200 TL

Önemli Özellikler

  • 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenen otopark alanı
  • Engelli park alanları ve asansörler
  • Şehir merkezine yakın konumda bulunması
Gaziantep Park İstasyon, müşterilerine güvenli ve konforlu bir otopark deneyimi sunmaktadır. Modern altyapısı ve uygun fiyat politikasıyla şehirdeki en iyi otopark seçeneklerinden biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil parkk istasyon Yorumlar - 1

user315786

Gaziantep parkk istasyon Kafe, şehrin en güzel manzaralarından birine sahip. Hem kahve çeşitleri hem de atıştırmalıkları oldukça lezzetli. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Genel olarak keyifli bir deneyim yaşadım.

7 Ekim 2024
Günel Mehmet

Günel Mehmet

Kahvaltı lezzetine diyeceğim bir şey yok ancak temizlik ve hizmet açısından sınıfta kaldı. Masaya konan baharat takımının üzerinde bizden önce kullanan kişilerin reçelle oluşmuş parmak izleri vardı. Bırakın makina görmeyi silmeye bile zahmet etmemişler. Tuvaletler ayrı bir konu. Müşteri masadan kalkınca yeni müşteri gelene kadar masayı bile silmiyorlar. Aynı hatayı tekrarlamam.

2024:01:02 20:30:50
Mustafa Akdağ

Mustafa Akdağ

Mekan gerçekten çok güzel, 2 kez gittik, ilk gidişimizde biraz yoğunluk vardı bekledik. 2. Gidişimizde çok güzel ilgilendiler, servisi harikaydı, çalışanlar güler yüzlü. Verdiğiniz paranın hakkını alıyorsunuz, deneyin, memnun kalmazsanız ve bunu dile getirince inanın telafi ediyorlar .

2023:12:12 11:27:00
Ayse K

Ayse K

Geçtiğimiz pazar kahvaltıya gitme gafletinde bulunduk. Masaya oturduğumuzda bir aile bağırış çağırış bir haldeydi konuştuğumuzu duyamıyorduk bir uyarma zahmetinde bulunmadılar. 3 kişilik serpme kahvaltı istedik 4 kişilik getirebileceklerini söyleyerek 2 kişilik malzemeyi 4 kişi diye kilitlediler. sofraya gelenler artıktı peynir,zeytin,helva….. incecik bir omlet 4 kişiye zahmet edip 2 yumurta kırmışlar ekmekle doyduk resmen. masalar güya silinmiş yağ içerisinde..

2024:01:22 19:08:55
Furkan

Furkan

Öncelikle güzel farklı bir aurasi var konsept farklı ama servis çok geç geldi ve sunumlar çok saçmaydı tabakların boyutunu biraz daha küçültüp ürünü fazla koyabilirdiniz ürünler büyülutup tabaklarin boyutunu azaltabilirsiniz bence mekan kendini geliştirmesi lazım

2024:01:20 10:29:05
Doğa Öğüt

Doğa Öğüt

Kahvaltı yapmak için önceden arayıp yer varmı diye sorduk ve yerimiz var gelin dediler.Gittik ama kapıda hoşgeldiniz bile demeden düzgün olmayan bir üslupla tersleyip kovdular bizi.Üstelik kahvaltı için geldik bile demedik.Hiç tavsiye etmiyorum müşteri böyle karşılanmaz.Gitmeden önce bu bilgiyi göz önünde bulundurun derim.

2024:01:14 08:38:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:30
  • Salı 08:00–23:30
  • Çarşamba 08:00–23:30
  • Perşembe 08:00–23:30
  • Cuma 08:00–23:30
  • Cumartesi 08:00–23:30
  • Pazar 08:00–23:30

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı