Yeşilçam Kahve Evi Atatürk mah. İbrahimli

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Yeşilçam Kahve Evi Gaziantep Atatürk Mah. İbrahimli

Yeşilçam Kahve Evi, Gaziantep'in Atatürk Mahallesi'nde bulunan ve misafirlerine geleneksel Türk kahvesi ve yöresel lezzetler sunan bir mekandır. İbrahimli bölgesinde yer alan bu kafe, şehrin kalbinde yer alarak ziyaretçilere keyifli bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Yeşilçam Kahve Evi, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Geleneksel kahve kültürünü yaşatmayı amaçlayan işletme, misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Yeşilçam Kahve Evi, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Misafirlerine kaliteli ürünleri makul fiyatlarla sunan işletme, her kesimden ziyaretçiye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk kahvesi çeşitleri
  • Yöresel lezzetler
  • Keyifli ve sıcak atmosfer
  • Uygun fiyatlar
Yeşilçam Kahve Evi, Gaziantep'te geleneksel kahve kültürünü yaşatan ve misafirlerine sıcak bir ortam sunan bir mekandır. Eşsiz lezzetleri ve uygun fiyatlarıyla herkesi memnun etmeyi amaçlayan işletme, şehrin vazgeçilmez mekanlarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Yeşilçam Kahve Evi Atatürk mah. İbrahimli Yorumlar - 1

user315766

Çok samimi ve sıcak bir ortama sahip olan Gaziantep Yeşilçam Kahve Evi Atatürk mah. İbrahimli Kafe'de harika bir deneyim yaşadım. Kahveleri çok lezzetli ve çeşitliydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosferi de çok hoştu, rahatça vakit geçirebildim. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

7 Ekim 2024
Bahar ASKAN

Bahar ASKAN

İlk defa internetten görüp gittiğim bir mekandı bayıldım Gaziantep’e her geldiğimde tek cafe burası artık benim için

2024:01:18 13:47:25
Ömer Oğuz Bekarlar

Ömer Oğuz Bekarlar

Enfes bir mekan.Ortam çok güzel. Ailenizle arkadaşlarınızla oturup harika tatlılar yöresel ve dünya mutfağında her türlü damak tadına hitap eden çok güzel tatlar tadabileceğiniz kafe restoran. Ayrıca çalışanlar samimi güler yüzlü ve hızlı bir hizmet veriyorlar. İsminden de anlaşabileceği gibi Yeşilçam kahve evin de; her masada yeşilçama ait ünlü sanatçıların isimlileri duvarlar da resimleri ile zaman tünelinde güzel bir yolculuk yapıyorsunuz. Mükemmel kabiliyetli baristaları ve bar köşesi eşliğinde soğuk sıcak birbirinden lezzetli kahveleri denemelisiniz. Özellikle kendilerini özgün 10 larca kahvenin için de cold brewi benim eşsiz kahvem. Nargile de kullanıyorsanız bir de üzerine futbol takip ediyorsanız mutlaka bu eşsiz mekanı es geçmemelisiniz.

2023:12:04 11:42:11
BM - Eda DOĞAN

BM - Eda DOĞAN

Antep’te nargile içilebilecek en kaliteli mekan. Çalışanlar ilgili, yemekler lezzetli, Yeşilçam ortamı ve Yeşilçam şarkılarıyla hoş bir atmosferi var. Bazı zamanlar hoş ikramları oluyor. Her fırsat bulduğumda Gözüm ustanın nargilesini içmeye giderim :) Çalışanlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. 💕

2024:01:07 19:13:35
Batuhan Sarı

Batuhan Sarı

Öncelikle kafenin şefi Emrah abiye teşekkür ederim ilgisinden dolayı git gel kardeş gibi olduk Mustafa kardeşim ve gözüm ustam sağolsunlar çok iyi ilgileniyorlar bu kafenin sürekli müşterisiyim çok uzun zamandır. Gaziantep’e 2011 yılında taşındım o zamandan beri geliyorum. Gaziantep’in en nezih kafesi diyebilirim kalite olarakta öyle tabiki. Tek sıkıntım fiyatlardan yana, biraz duralım müdür bey bu artış nereye kadar.

2023:12:02 13:29:15
Eyup Eyup

Eyup Eyup

Küçük suyun da küçüğü 25 TL çay 30 kahve 80 TL 2 çay 2 kahve içtik 270 TL tuttu pardon da sahil kenarında en lüks yerlerde bile bu fiyatlar yok bir daha buraya gelmeyin demenin ücret tarifesini yapmışsınız

2023:12:30 10:02:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı