Düşler Bahçesi Sarıgüllük

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Düşler Bahçesi Sarıgüllük Gaziantep

Düşler Bahçesi Sarıgüllük, Gaziantep şehrinde bulunan bir doğa ve rekreasyon alanıdır. Misafirlerine doğayla iç içe bir deneyim sunan bu bahçe, ziyaretçilerine huzurlu ve keyifli bir ortamda vakit geçirme imkanı sağlar.

Tarihçe

Düşler Bahçesi Sarıgüllük, 2005 yılında açılmış olup o günden bu yana doğa severlerin uğrak noktası haline gelmiştir. Bahçe, çeşitli bitki türleri, yürüyüş yolları ve dinlenme alanlarıyla donatılmıştır.

Fiyat Politikası

Giriş ücreti yetişkinler için 20 TL, öğrenciler için ise 10 TL'dir. Ayrıca çocuklar 6 yaşına kadar ücretsiz olarak bahçeyi ziyaret edebilirler.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe bir atmosfer
  • Çeşitli bitki türleri ve rengarenk çiçekler
  • Yürüyüş yolları ve dinlenme alanları
  • Piknik yapma imkanı
Düşler Bahçesi Sarıgüllük, şehir hayatından uzaklaşıp doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Burada stres atabilir, temiz hava alabilir ve doğanın güzelliklerinin tadını çıkarabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Düşler Bahçesi Sarıgüllük Yorumlar - 1

user315754

Gaziantep Düşler Bahçesi Sarıgüllük Kafe, harika bir atmosfere sahip. Çiçekler arasında oturup kahvenizi yudumlamak gerçekten huzur verici. Çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Menüdeki lezzetli atıştırmalıklar da oldukça beğeniliyor. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

7 Ekim 2024
Onur Çelik

Onur Çelik

Mekan çok güzel fakat suriyeli dolu! Ülkenin en büyük sorunu nere gitsek onlar ya. Suriyelilerin alınmadığı bir mekan lazım ve de ayrıca çalılnalar falan çok iyilerdi bize yardımcı oldular, ortamda güzel fiyatlarda iyi.

2023:07:10 10:10:03
Rana Tekbaş

Rana Tekbaş

Mekana kesinlikle gitmeyin... Bir şey yiyebilmis olsam yemeğini en azından puanlardim. Ama hizmetin h si bile yoktu. Boş boş bir masada kaç dakika oturdum Allah bilir. Gelip bir sipariş alan self servis mekan vs gibisinden uyarı yapan dahi olmadi. Kesinlikle havadar oturulacak yer ama yemek içmek imkansız. Garsonlar aşırı ilgisiz.. gözlerinin önünde durdum . Bir menü şu var vs diyen bile yok. Aç kalirsiniz gerek yok

2023:10:27 13:18:53
Levent Eruslu

Levent Eruslu

Bır gazıantep lı olarak gıttıgın de her kosenın rezervelı deyıp de yabancıların oturması kadar otelestırme yapılan bor yer benım bıldıgın kadar rezervelı olan yerlerde rezerve yazısı olması gerekıyor ama calısan lar burası rezerve burası rezerve denılıp ailenle oturacak bır yer gosterılmemesı benı cok uzdu yanı surıyelıysen heryer senın denılen bır yer olmus yaIklar olsun umarım iş yerının yetkılılerı donus yaparlar ve konusuruz dıye umıt edıyorum ismim de levent eruslu

2023:08:15 16:41:34
Mehmet Fatih Öksüz

Mehmet Fatih Öksüz

Çalışanlar güler yüzlü ve samimiler. Nargile konusunda çok iyi değilimdir ama hoşuma gitti. Yeşillikler içinde güzel bir zaman geçirmek için ideal bir yer. Tavsiye ederim.

2022:05:02 19:13:16
Eyyüp Sabri İskender

Eyyüp Sabri İskender

Mekan açıkhava çok güzel,saat 8 den sonra park çok zor,temiz,garsonlar ilgili hızlı, yanlız nargile ile sorunu olan gidemez sağım solum önüm arkam suriyeli kardeşlerimin nargilesi tütüyor sigara içmeyenler için bu çekilmez bunu dikkate alarak gidiniz, gidilirmi gidilir gurme gezgin bay İSKENDER

2023:08:07 13:11:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–23:30
  • Salı 10:00–23:30
  • Çarşamba 10:00–23:30
  • Perşembe 10:00–23:30
  • Cuma 10:00–23:30
  • Cumartesi 08:00–23:30
  • Pazar 08:00–23:30

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı