Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Atölye Cafe

Atölye Cafe, Gaziantep şehrinde bulunan bir kafe ve sanat atölyesidir. Müşterilere lezzetli kahve ve atölye çalışmaları sunarak farklı bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Atölye Cafe, 2015 yılında açılmış olup, o günden beri müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Kafe, sanat ve kahve tutkunlarını bir araya getirerek yaratıcı bir ortam oluşturmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Atölye Cafe, uygun fiyatlarla lezzetli kahve çeşitleri ve atölye çalışmaları sunmaktadır. Menüdeki fiyatlar her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli kahve çeşitleri
  • Sanat atölye çalışmaları
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Kitap ve dergi köşesi
Atölye Cafe, sadece kahve içmek için değil, aynı zamanda sanatla ilgilenenlerin buluşma noktasıdır. Eşsiz atmosferi ve etkinlikleri ile keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Atölye Cafe Yorumlar - 1

user315752

Gaziantep Atölye Cafe Kafe, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlü. Kahveleri çok lezzetli ve çeşitli atıştırmalıkları da oldukça başarılı. Hem iç mekan hem de dış mekan oturma alanları bulunuyor. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

7 Ekim 2024
Yunus Mermer

Yunus Mermer

Hayatımda ilk defa badem sobasında ısındım. Ortam çok iyiydi fakat böyle bir mekana okey ve tozlu kitaplar yakışmamış.

2024:01:25 18:50:20
Habip Demirci

Habip Demirci

Yorumları okuyunca mekana haksızlık yapıldığı İçin yoruma böyle başlamak istedim. İnsanların salaş mekandan beklentisi bu kentte çok farklı. Haksız ve bilinçsiz yapılan eleştiriler çok yersiz olmuş.Mekanın dekorasyonu gayet başarılı. Oturduğum sırada çalan nostalji 45’lik plak mekana hoş bir hava kattı. Çay ve kahve bence kaliteli malzemelerle hazırlanmış ve lezzetliydi. Çalışan personel profesyonel olduğu kadar işleri hakkında bilgili ve yardım sever. Üniversite gençleri, kültürlü ve elit kesimin konuk olduğu mekanı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.

2021:10:10 12:03:22
Evrim Baransel

Evrim Baransel

Genel olarak güzel bir işletme fakat çevresi kötü.d yüksek sesli motorlar, müzikle geçen arabalar rahatsız edici. Bir de sandalyeler rahat değil onun dışında lezzetli ve kaliteli

2023:10:15 12:08:21
Zeynep Gökbulut

Zeynep Gökbulut

Civarda ergenlerin takılmadığı tek kafe diyebilirim. Yaş ortalaması büyük olunca haliyle gereksiz kahkaha gürültü ortamı da olmuyor. Denemeyenler için acı bademli latte denemelerini tavsiye ederim

2023:09:16 22:03:17
ALİ BEZGİN

ALİ BEZGİN

Mekan oldukça hoş ve otantik. Menengiç kahvesi çok iyi. Rahat bir yer ama çocuklar için uygun olmayabilir.

2019:05:14 10:34:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–01:00
  • Salı 08:30–01:00
  • Çarşamba 08:30–01:00
  • Perşembe 08:30–01:00
  • Cuma 08:30–01:00
  • Cumartesi 08:30–01:00
  • Pazar 08:30–01:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı