Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Goes To

Gaziantep Goes To, Gaziantep şehrinde bulunan bir seyahat acentesidir. Şehir içi ve şehirler arası turlar düzenleyen firma, aynı zamanda konaklama ve transfer hizmetleri de sunmaktadır.

Tarihçe

Goes To, 2010 yılında Gaziantep'te kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Goes To, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlar, tur ve hizmet seçeneklerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Şehir içi ve şehirler arası turlar
  • Konaklama ve transfer hizmetleri
  • Profesyonel ve deneyimli rehberler
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı
Goes To, müşterilerine unutulmaz ve keyifli bir seyahat deneyimi yaşatmak için her detayı özenle planlar ve uygular. Profesyonel ekibi ve geniş hizmet yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir seyahat acentesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Goes To Yorumlar - 1

user315742

Gaziantep Goes To Kamp Alanı, doğayla iç içe keyifli bir kamp deneyimi sunuyor. Çadır kurma alanları, temiz tuvalet ve duş imkanları ile konforlu bir konaklama sağlıyor. Ayrıca etkinlikler ve doğa yürüyüşleri ile de misafirlerine eğlenceli bir zaman geçirme fırsatı sunuyor. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Ekim 2024
ahmet f. göklü

ahmet f. göklü

İncilipınar Mahallesi'nde Çetinkaya Alış Veriş Mağazası'nın karşısında.Özel sağlık kuruluşlarının yaygınlaşmasından sonra eski canlılığını kaybetti.Medikal ürün satıcıları ağırlıkta.Değişik bir mimari yapısı var.Her türlü işyeri var denebilir.

2019:10:14 05:24:31
Muzaffer Ataç

Muzaffer Ataç

Doktorlardan çok medicalcilerin yer aldığı iş sitesi. Gaziantep Yeminli Tercüme Bürosu da bu iş sitesinde bulunuyor. İlginç bir yapısı var. Merkezi bir konumda bulunuyor.

2019:09:29 10:35:39
M. Tugay Daş

M. Tugay Daş

Berber Ahmet'e gidiyorum, bu iş hanının alt katında iş yeri. Özenli ve güzel traşıyla herkesin memnun ayrılacağı bir yer. Gereksinim duyulması durumunda kahvaltı yapıp, kahveye de geçebilirsiniz.

2019:07:05 17:53:36
Cihat yasıllıgöz

Cihat yasıllıgöz

Çok bakımsız, dükkanların bir kısmı garsoniyer olarak veya meyhane olarak kullanılıyor. Ayrıca güvenlik zafiyeti var. Tek olumlu yanı kiralar uygun

2019:04:19 16:13:38
ALP ÖMER ARI

ALP ÖMER ARI

bir cok firmayi yanyana bulacaginiz teklif iateyip firmacilar ile tanisacaginiz her meslekten birilenin olmasidir .ayrica kiralari cok ekonomik oldugu aidat usulu ile calisan yonetim sistemi hizmet vermekte

2019:02:17 08:47:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı