Papirüs

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Papirüs Gaziantep

Papirüs, Gaziantep şehrinde bulunan bir kafe ve kitapçıdır. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri ve geniş bir kitap koleksiyonu sunmaktadır.

Tarihçe

Papirüs, Gaziantep'in kültürel ve sanatsal yaşamına katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur. İşletme, şehrin gençlerine ve kitapseverlere keyifli bir ortam sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Kahve fiyatları: 10 TL - 20 TL arasında değişmektedir.
  • Kitap fiyatları: 20 TL - 100 TL arasında değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve çeşitli kitap koleksiyonu
  • Özel kahve çeşitleri
  • Rahat ve sakin bir ortam
  • Haftalık etkinlikler ve söyleşiler
Papirüs, Gaziantep'te kitap okuyup kahve içmek isteyen herkes için ideal bir mekandır. Gençlerin ve kitapseverlerin buluşma noktası olan Papirüs, sıcak atmosferi ve zengin içeriği ile fark yaratmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Papirüs Yorumlar - 1

user315728

Gaziantep Papirüs Kafe, şehrin en güzel kafelerinden biri. Atmosferi çok sıcak ve samimi, çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Kahveleri harika, özellikle fındıklı latte favorim. Ayrıca tatlıları da çok lezzetli. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Ekim 2024
Sibel Aslan

Sibel Aslan

Sadece bir kahve içtik ama zamanımız olsa tüm gün orada oturabilirdim. Eski konak havası insanı gerçekten büyülüyor. Avludan karşı tarafta yukarı çıkınca masa atılmamış diğer odaları görüyoruz, oralarda fotoğraf çektirebiliyoruz. Duvardaki çizilmiş resimlerden ve asılı fotoğraflardan çok etkilendim. Çok ayrı bir ruhu var. Bahçesinde cok gösterişli olmayan ama aynı şekilde etkileyici bir salıncak var. Soba ayrı bir hava katmış. İçinde oturmaktan cok zevk aldık. Bir daha gitmeyi gerçekten cok istiyorum.

2023:12:27 08:00:33
Alp Yalgin

Alp Yalgin

Kayacık kapısı denen yerden girince yokuş boyunca bulunan her yer ilginç, sokak lambalarının direklerine demirden heykeller yapılmış ve çok güzel bir görünüm oluşturmuş bunlar.Papirüs Cafè'de buradaki seçeneklerden en güzeli ve en özeli. Mekan çok eski bir Ermeni konağı, sakin ve huzur veren bir yer. Ağaçlar içerisinde menengiç kahvesi içmenizi öneririm. Mekanın çalışanları bizim gibi bilmeyen kişilere yukarı çıkıp gezin diye öneride bulunuyorlar=)Odaların hepsinin restore edilmesi gerekiyor ama bu haliyle de çok özel ve çok güzel. Tavanda freskler, tahtalarda oymalar ve resimler dolu. Aşırı tatlı ve ilgi uyandıran bir mekan.Cafenin fiyatları makul seviyede.

2023:08:11 11:02:56
Serdar gümrükçü

Serdar gümrükçü

Kahve istedik. Siparis vermememize ragmen yaninda soda getirdiler ve ucretini aldilar. Pek misafir perver bir isletme degil.

2024:01:24 13:15:52
Pelin Nur Eroğlu

Pelin Nur Eroğlu

Şirin tatlı küçük bir yer. Pek bit içecek seçeneği yoktu. Üst kattaki ermeni konağı gezip görülebilir. Fotoğraf için de atmosferi güzel bir yerdi.

2023:09:28 11:44:07
Ali Erkmen

Ali Erkmen

Yıkılmak üzere olan bir yer. Giderseniz bahçenin ortasına yakın oturun bina her an yıkılabilir veya bir parçası üzerinize düşebilir. Pos makinası yok iban veriyorlar bilginiz olsun.

2023:10:08 14:49:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:30
  • Salı 08:00–22:30
  • Çarşamba 08:00–22:30
  • Perşembe 08:00–22:30
  • Cuma 08:00–22:30
  • Cumartesi 08:00–22:30
  • Pazar 08:00–22:30

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı